Најновије

НОВЕ ИНФОРМАЦИЈЕ О ПИЛОТИМА КОЈИ СУ ПРЕЖИВЕЛИ! Цела Србија чека новости о њима!

Здравствено стање двојице пилота 98. ваздухопловне бригаде РВ и ПВО који се у Војној болници Ниш опорављају од лакших повреда задобијених приликом редовне летачке обуке је добро и они ће за неколико дана бити пуштени на кућно лечење.

Вулин у посети повређеним пилотима (Фото: mod.gov. rs)

Њих је данас обиша о министар одбране Александар Вулин, које је о стању пилота известио начелник Сектора хируршких грана Војне болнице Ниш пуковника Небојша Ђенић.

Он је навео да је урађено све што подразумева протокол за трауме, од клиничког прегледа до свих метода ултразвука, скенера и лабораторијских анализа и да је установљено да нема знакова повреда унутрашњих органа.

Ђенић очекује да ће пацијенти за неколико дана бити пуштени на кућно лечење, а током обиласка пилота у пратњи министра били су и начелник штаба РВ и ПВО бригадни генерал Александар Бјелић и заменик помоћника управника за лечење Војне болнице Ниш потпуковник др Горан Крстић.

До повреде пилота дошло је пре два дана у паду хеликоптера Хо-42 приликом приликом редовне летачке обуке и вежбе "ванаеродромско слетање", у рејону села Рутевац у општини Алексинац.

Због чега је српска војска у оклопним возилима кренула за Русију, сазнајте ОВДЕ.

Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА