Најновије

ШТА ЈЕ ГЛАВНИ ГРЕХ КОД ХРВАТА: Контроверзни свештеник који је видео Исуса проговорио!

Хрватски свештеник дон Дамир Стојић у четвртак је одржао духовну проповед у месту Мравинце код Солина у Хрватској. Стојић је и овога пута изнео своје контроверзне ставове.

Хрватски свештеник дон Дамир Стојић (Фото: јутјуб)

Не бисте ми веровали кад бих вам рекао у коликом броју мушкарци знају да ми дођу у исповедаоницу и кажу да имају проблем с порнографијом. То је толико узело маха да кад говорим јавно о овом проблему почнем редовно да добијам претње смрћу. Иза сваког абортуса главни је кривац мушкарац који је заказао. Драги мушкарци, будите мушкарци, станите иза својих дела. Побачај је главно проклетство хрватског народа. Не занима ме шта наша удружења о томе говоре и шта закон тврди, он је покварен, крив, лош, треба га променити - рекао је Стојић.

Видео сам живог Исуса

Према његовим речима, пре четири дана видео је живог Исуса.

Он је пуно ближи него што ви мислите. Жив је и присутан међу нама. Тешко ми је да ово признам, али у задње време сам имао страхове као да ће ми се нешто догодити. Један мој бивши студент, сад је ожењен и има троје деце, одвео ме на молитву ослобођења. Није битно где ни код кога. Особа која је молила имала је дар спознаје и у тренутку је добио слику и рекао: "Дамире, видим те као дечака како стојиш укочен у страху на неком путу, а иза тебе је неко грмље". Одмах ми је дошла слика како сам се као дечак играо близу пута и одједном чуо кочење гледајући ауто како иде према мени. Стао је пет центиметара од мене. Након тога сам трчао кући, закључао се у веце, нисам знао да изађем, па су касније провалили да ме извуку. Сад је и мени дошла слика, видео сам себе, шта сам носио. Јул '78. у Херцеговини испред моје куће, село Драгинићи близу Међугорја. Видим како стојим као дечак и како Исус у белој хаљини стоји, надвио се нада мном и ауто је наслоњен на њега. Ја сам то видео - рекао је Стојић.

Нема благослова док псујемо

Он је споменуо и псовање.

Оно је толико одвратно, не могу да верујем. Нигде то нисам видео. Стидим се. Кад сам '93. из Канаде дошао у Хрватску, затекао сам се на Брегани у пет сати ујутро и хтео сам да пољубим цариника од радости, а он је неком свом колеги у том тренутку тако сочно опсовао Бога. Нема благослова у хрватском народу док псујемо Бога. Не псује само народ. Има и наших свештеника који не верују у Бога и у оно што говоре на мисама. Они живе у тешком греху. Можемо ми упирати у Американце, али сваки њихов политичар заврши свој говор тако што каже: "Бог благословио Америку (Год блесс Америца)." Кад ћете код нас видети и чути неког нашег политичара да се народу обрати с: "Бог благословио Хрватску!'". Можда ће се неко наљутити, али немојте читати медије. Немојте! Чак не верујем више ни временској прогнози. Верујем спортским резултатима. Нажалост, то је тако. Наш народ измишља. Хоћу рећи да не трујете своје срце отровом, којекаквим серијама, порнографијом и разном музиком. Читао сам негде да Хрвати троше милијарде куна сваке године на празноверје. Кад гуруи из Марока дођу на загребачки Велесајам, редови су огромни. Дакле, имамо проблем. Немојте се изненадити, Сотона, Луцифер, може некога да оздрави, исправи нечију кичму, догоди се да тумор нестане - закључио је Стојић.

О окршају авоина над Хрватском, прочитајте ОВДЕ.

Извор: Index. hr

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА