Најновије

ПОСТАВИО НЕОБИЧАН УСЛОВ: Славни редитељ питао Путина да буде кум његовој ћерки, ево шта је руски председник одговорио!

Чувени амерички редитељ Оливер Стоун замолио је Владимира Путина, председника Русије, да буде кум његовој 22-годишњој ћерки Тари.

Олвиер Стоун и Владимир Путин (Фото: Јутјуб)

Неочекивана молба није изненађење, имајући у виду да Стоун и Путин имају близак однос и да је он урадио врло запажен интервју са шефом Кремља, као и да је снимио документарац "Откривање Украјине", у ком открива непознате детаље о догађајима на Мајдану.

Путин по православном обичају није одбио молбу, већ је имао неочекивано питање за Стоуна.

"Да ли твоја ћерка жели да пређе у православље", упитао је Путин, на шта му је редитељ узвратио: "Нема проблема, урадиће све што је потребно".

Путин је потом редитељу поручио да пита ћерку да ли жели да промени веру.

Како преноси портал Дејли бист, Стоун се Путину потом пожалио на "америчку културу" и све израженији фокус у вези с полним идентитетом, јер се људи све више изјашњавају као "транссексуалци". Редитељ је подсетио на контроверзни закон усвојен у Русији 2013, који забрањује "хомосексуалну пропаганду" међу малолетницима, а за који критичари тврде да је допринео насиљу према хомосексуалцима.

Транскрипти интервјуа обављеног у јуну постављени су на сајт Кремља уочи премијере Стоуновог документарца о дешавањима у Украјини који су земљу довели на ивицу грађанског рата. Стоун, који је познат по разоткривању теорија завере, у том филму оспорава наводе да Русија стоји иза ликвидације учесника протеста на Мајдану 2014. године, као и да су се власти у Украјини, а не званична Москва, мешале у америчке председничке изборе 2016.

"Изгледаш врло депресивно, много депресивније него кад смо се видели последњи пут. Врло сам забринут за тебе", рекао је Стоун Путину у једном тренутку.

Ево зашто је Иран запленио британски танкер! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА