Најновије

КАКАВ ФЕЛАЦИО! ШОКАНТНА ИСПОВЕСТ: Секс тројка коју је поклонила мужу претворила се у пакао!

Помисао на разне варијанте групног секса прошла је кроз главу сваког мушкарца, али само неки приповедају о томе…

Илустрација (Фото: принтскрин)

Када је Боки дошао по мене нисам ни слутио шта намерава. Дуго ме је возио аутом по граду, наводно у потрази за неким местом где бисмо попили кафу и мало попричали после дужег времена.  Бокија сам познавао још од основне школе, али с обзиром на то да нисмо имали сличне афинитете, убрзо смо један другом постали само навика. Досадна и неисцрпна навика. Као и све навике. Непримерено себи, Боки је дуго ћутао, а онда проговорио као да нешто мора да каже: „Поново се виђам са Весном. Срео сам је недавно у граду. Мало смо се кресали у ауту, и сад смо као у некој крес-комбинацији.“

Весну сам одувек знао као Бокијеву девојку, а после тога као Бокијеву бившу девојку. Бавила се манекенством док је била са њим, и понекад бих себе ухватио како јој гледам у одличну задњицу или експлозиван деколте. Док сам ја у тим тренуцима контролисано склањао поглед, она ме често зумирала безобразно упорним погледима. Покушавао сам да то не примећујем. Ипак је она била Бокијева девојка пуне две године. У те две године стрпали су безброј препирки, свађа, уједања, шамарања, разлаза и повратака, бацања предмета по кући и неизмерно много секса. Секс је био једина ствар која их је везивала. Једноставно су се нашли. Мириси су им се поклопили и упражњавали су дивљи секс као две животиње, у сваком слободном тренутку између две свађе. Боки ми је одушевљено препричавао најпикантније детаље, а падао је у транс на њене оралне технике.

„Знаш какав фелацио? Када га стави у своја топла уста, не могу да одолим. Поново ме има у шаци. Плаши ме само да ме не увуче у неку варијанту везе“, отварао се Боки све више возећи ауто. „Па и та крес комбинација је нека врста везе“, рекох му. „Не. Нема то везе с тим“, рекао је Боки. „Ово је само нагон, инстинкт, жеља да свршим по њој, да је гледам како свршава. У ових последњих месец дана убијамо се од секса, анално, орално, свакако.“ Онда је Боки направио малу паузу и питао ме: „Знаш, ми смо мислили да нам се придружиш.“ Прво сам се смејао мислећи да ме ложи, али сам преливајући по лицу озбиљну гримасу покушао да га разумем. „Немој погрешно да ме разумеш“, наставио је Боки. „Тројку бих могао само са тобом да пробам, а и Весна је сагласна. Заправо, она те је и предложила. Каже, свиђаш јој се.“

Од оног киселог осмеха, преко обичног смешка, па све до лудачки незадрживог смејања, моја палета осмеха развлачила се пред Бокијевим наговарањем за улазак у свинг. Тако смо се и растали. Негде пред спавање зазвонио ми је телефон. „Хоћу само да потврдим своју жељу. Оно о чему си данас причао са Бокијем... Надам се да прихваташ?“, препознао сам Веснин глас с друге стране жице. „Прихватам“, рекао сам коначно, и већ сам се нашао на душеку у хотелској соби. Нешто у мени је морало да прихвати, нешто што се плашило да одбије женски позив за секс.

Весна ме је опкорачила док сам лежао на леђима са уздигнутим перископом. Забацила је главу уназад. Ритмички се померала горе-доле и напред-назад. Шапутала ми је на уво да воли моја кошчата и широка рамена. Боки је испијао вино на столици поред ноћног сточића и посматрао нас. Када сам осетио да Весна убрзава своје покрете, више нисам могао да одолевам. Моја суздржаност је пукла. Свршили смо истовремено. Док се још истезала по кревету, са затвореним очима, Боки је клекнуо између њених раширених ногу.

Нисмо излазили из хотела цео викенд. У понедељак ујутру Боки је први напустио хотелску собу, због одласка на посао, а она… Пробудила ме је својим уснама на мојим препонама. Након још једног оргазма растали смо се испред хотела као два обична познаника. Више је нисам видео, Боки је из неког чудног разлога све ређе комуницирао са мном, а у кратким сусретима никада нисмо причали о сексу утроје. Нека чудна нелагодност надвила се над овим догађајем, а мени се и даље дизао чим бих помислио на њен израз лица усред оргазма.

Исповест београдске пекарке која стално има секс на послу прочитајте ОВДЕ.

Извор: Cosmopolitan

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА