Најновије

ЈЕЗИВИ ДЕТАЉИ УБИСТВА У РУМУНИЈИ: Александра звала полицију и запомагала а онда се веза прекинула! Убица признао да је силовао и раскомадао

Георги Динка (65) ухапшен је због сумње да је силовао и убио девојчицу Александру Маћесану (15), а онда је испливала језива истина.

Илустрација (Фото: pixabay. com)

Истражиоци су претресом његове куће и врта открили људске остатке и накит  нестале девојчице. Осумњичени је најпре тврдио да је невин и да никада није срео тинејџерку, али није могао да објаснио како се јавила са његовог телефона.

Током саслушања Динка је признао не само да је убио Александру, већ и Луизу-Михаелу Меленцу (18), чији нестанак су родитељи пријавили у априлу. Министар унутрашњих послова, Николае Мога, објавио је да је сменио шефа полиције Јоана Буду.

Александра је отета у среду када је стопирала на улици и хтела да стигне кући у место Добрословени на југу земље.

У четвртак ујутро, три пута је успела да позове број за хитне случајеве и полицајцима пружи информације о месту где ју је држао возач аутомобила који ју је отео.

Девојчица је викнула: "Долази, долази, Упомоћ!" пре него што је прекинут телефонски позив, рекао је Буда новинарима пре него што је смењен. Полиција је игнорисала њене вапаје за помоћ и касно реаговала. После 19 сати извршили су претрес у три зграде, пре него што су коначно пронашли кућу у којој се налазила, више од 12 сати након њених телефонских позива.

Полиција је затим затражила налог за претрес, који није неопходан у хитним случајевима, па је чекала до зоре да уђе у кућу што је чак 19 сати након што је Александра последњи пут позвала у помоћ. Приликом претреса затекли су језиву сцену и раскомадана тела девојчица. Страхује се да тинејџерке нису једине жртве  убице.

Прочитајте ОВДЕ зашто је општа узбуна у водама око северне Кореје.

Извор: Курир/BBC

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА