Најновије

ДА ЛИ СУ ОВО РУСИ, КИНЕЗИ ИЛИ ВАНЗЕМАЉЦИ: Американци у шоку, забринути за безбедност истражују чудне објекте на мору! (ВИДЕО)

Члан америчког Одбора за државну безбедност Марк Вокер затражио је да америчка морнарица расветли пријављене сусрете са необичним објектима на мору, који се крећу у потпуној супротности са законима физике.

Чудни објекат (Фото: Јутјуб)

Вокер тражи и да се утврди да ли ти објекти представљају опасност по националну безбедност САД. Опсесија „неидентификованим летећим објектима“ добила је конкуренцију појавом неидентификованих суперсоничних објеката на мору.

Извештаји капетана америчке морнарице који су видели чудне објекте који пркосе законима физике и крећу се хиперсоничном брзином, и то без видљивих мотора, подстакли су америчке званичнике да затраже појашњење.

Члан одбора за безбедност Марк Вокер написао је писмо министру морнарице Ричарду Спенсеру, тражећи од њега да додатно расветли — да ли је у питању напредна руска или кинеска технологија — или је у питању нешто друго?

"Забринути смо због тога, морамо да знамо са чим се сусреће наша морнарица", изјавио је Вокер за Фокс.

Иначе, пре две године, америчка Влада је коначно признала да је својевремено покренула Напредни програм за идентификацију НЛО, који је, наводно, укинут.

Међутим, Пентагон је потврдио да одељење и даље рутински истражује НЛО, наглашавајући да „неидентификовано“ — не подразумева аутоматски — ванземаљце.

Прочитајте ОВДЕ шта је то примећено у борбама у Либији.

Извор: rs.sputniknews. com

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА