Најновије

СКАНДАЛОЗНИ ВОДИЧ ЗА ШВАЛЕРЕ: Испливали савети како да мушкарац удату жену одвуче у кревет

Мушкарац који хоће да заведе удату жену треба да предузме следећа три корака. Тако ће је уверити да је он тај који ће испунити све њене жеље.

Илустрација (Фото: принтскрин)

Први корак – задиркивање

За почетак треба створити привлачност. Алузије на секс су најбољи начин, јер на крају крајева око тога ће се све вртети. Али, морате то чинити јако пажљиво. Немојте бити директни, вулгарни или перверзни. Биће јој драго да је неко заинтересован за њу и почеће да размишља на ту страну.

Само је треба подстаћи да о вама размишља као о некоме с ким би могла да има секс. Сами изаберите начин на који ћете је задиркивати, да ли решавањем психо-теста или астролошким тумачењем сесуалних фантазија…

Други корак – учините да се осећа лепом

Већина удатих жена не осећа се привлачним – једини мушкарац у њиховом животу вероватно је узима здраво за готово и одавно је престао да јој даје комплименте.

Такође, вероватно је веома самокритична у вези са својим телом. Шармирајте је једноставним комплиментима. Али будите пажљиви и искрени.

Она више није клинка па тешко да ће пасти на отрцано “имаш прекрасне очи и супер сисе”. Већина је изразито незадовољна својом гузом, па јој реците како изгледа “опако секси у тим панталонама”.

Похвалите и груди, или прекрасну косу, глатку младалачку кожу или било шта што има смисла. Важно је само да похвалите оно што заиста сматрате сексепилним на њој и да то изведете пристојно, а опет довољно “прљаво”.

Можда вам се чини да је удату жену теже одвући у кревет него ону која је слободна, али то није тачно. Само играјте на ове њене слабости.

Трећи корак – опустите је

Ви не губите ништа, али она ризикује све. Дајте јој до знања како не тражите озбиљну везу, и можда још важније, уверите је да сте дискретни.

Било да је то децидирано:

- Толико си секси да иако не желим везу с тобом, не могу да престанем да размишљам о томе како би нам било кад бисмо…

Покажите јој да знате правила прељубе, како би размишљала о врелим оргазмима које ћете јој пружити, а не о скандалу или ризику.

Секс тројка коју је поклонила мужу претворила се у пакао! Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Еспресо

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА