Најновије

НАЈБИЗАРНИЈИ СЕКСУАЛНИ ФЕТИШИ: Штикле, халтери и кожа су превазиђени, а ово им је уступило место!

Штикле, халетри и мало коже ником до сад нису наудили, зар не? Али овог пута нису у питању „обични“ фетиши. С разлогом или не сврстани у табу категорију, фетиши су на нашем поднебљу нешто о чему се не прича често у јавности и о чему се само понекад шушка у ужем кругу људи.

Илустрација (Фото: принтскрин)

По дефиницији фетишом се сматра фокусираност на неки објекат, део тела или одевни предмет, који код појединца изазивају узбуђеност и доводе до сексуалног врхунца.

Иако су у већини случајева фетиши заправо безопасни и представљају само игру између парова у спаваћој соби, у појединим случајевима заиста многу скупо да вас коштају. Листа ствари на које се поједници „пале“ толико је дугачка и бизарна, да је у неке заиста тешко поверовати. Неки фетиши могу оба партнера да доведу тако далеко да доведу њихове животе у питање. Просудите то и сами...

Дендрофилија - Ова фетиш се везује за сексуално узбуђење код особе која види или помисли на дрво. Иако је већини људи тешко да замисле да вас једноставно дрво може узбудити, још је болније предпоставити о чему исти фантазирају када је дрво у питању, односну која је његова улога у спаваћој соби. Да ли се све своди на страсан загрљај или је у питању нешто више, заиста не бисмо залазили у то.

Окулолинктус - Иако вам сам назив ако нисте упознати са његовим значењем неће пуно значити прилично ћете се згадити када откријете да он уствари представља задовољство које појединац проналази у лизању туђих очних јабучица. Врло бизаран фетиш, својствен је коме другом до јапанским тинејџерима, али остаје мистерија да ли више ужива особа која врши лизање или она чије су јабучице предмет лизања.

Аутовампиризам - Последњих неколико година овај фетиш је попримио енормне размере, захваљујући наиме све већој појави вампира у филмовима или серијама које се емитују на ТВ. Жене у великом броју случајева маштају о томе да буду заведен од стране снажног и опаког вампира, ком ће ако треба препустити и своју крв. Иако делује безазлено овај фетиш иде у крајност у том смислу да све већи број оних који су опседнути вампиризмом, своје потенцијалне партнере – жртве, могу озбиљно да повреде, сисајући им крв из вене на врату.

Форнифилија - Омиљени фетиш у великом броју савремених филмова – везивање. Међутим ова врста везивања је доста екстремнија и подразумева спутавање особе до те мере да иста готово не може да се мрдне и да зависи од друге особе у потпуности. Врло често ова врста сексуалне игре зна да оде у крајност и кошта живота особу која је везана, јер се друга особа занесе и заборави услед свог узбуђења да провери да ли онај ко је везан може да дише.

Едерацинизам - Врло, врло, врло бизаран фетиш. Иако велики број фетиша акценат ставља на повређивање овај је досегао сам врхунац. Базира се наиме на то да мушка особа доживљава оргазам услед повређивања своје мушкости. Иако је танка граница између задовољства и боли, ово је ипак граница која не би требала да се прелази. Занесеност у току сексуалне игре, може особу коју ово узбуђује да кошта живота.

Које три позе у сексу су женама најомиљеније и гарантују оргазам погледајте ОВДЕ.

Извор: Мушки магазин

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА