Најновије

НЕВИЂЕНА СРАМОТА ЗВАНИЧНОГ САРАЈЕВА: За покушај атентата на српског председника још нико није одговарао, БиХ не жели да подигне оптужницу!

На ниову државе БиХ не постоји жеља да се подигне оптужница за случај напада на председника Србије Александра Вучића у Сребреници пре четири године, изјавио је данас министар унутрашњих послова Републике Српске Драган Лукач.

Напад на Вучића у Сребреници (Фото: Јутјуб)

Он је новинарима у Бањалуци рекао да сматра да за оптужницу има материјала за тај случај напада на Вучића. Лукач је, како је пренела АТВ, рекао да тај случај напада на председника Вучића није у надлежности МУП-а Српске.

Тог 11. јула 2015., Вучић је као тадашњи премијер Србије присуствовао комеморацији у Меморијалном центру у Поточарима, код Сребренице, а након тога је на улазу у гробље, где је требало да ода пошту жртвама најпре погођен каменом у лице и том приликом лакше повређен и сломљене су му наочаре.

На њега је насрнула разуларена маса, али су Вучић и људи из пратње евакусани, док су, уз погрдне повике, према њима летели ципеле, фалше пуне воде и камење.

Инспиратори и починоци овог напада до данас нису идентифиовани нити је покретан било какав поступак.

Дачић изненадио све присутне изјавом у Сарајеву! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА