Најновије

СЕДАМ САТИ ЈЕ БИЛА ПОД НОЖЕМ, ХИРУРЗИ ЈОЈ СКРОЗ ИЗМЕНИЛИ ТЕЛО: Наша позната певачица се покајала због пластичних операција, али није једина!

Многе познате личности подвргле су се инвазивним методама како би скинуле сало са стомака, а једна певачица се баш покајала.

Данијела Вранић (Фото: Инстаграм)

Данијела Вранић урадила је липосукцију целог тела. Седам сати била је на операционом столу. Након захвата певачица није видела резултате и није јој се допала нова грађа, јер је личила на Ким Кардашијан.

"Седам сати сам била на операционом столу, у једном тренутку сам се чак пробудила из анестезије и као кроз маглу чула хирурге како причају, па су ме поново успавали. Ево, прошло је два и по месеца од операције, сада би требало да видим резултате, а не видим апсолутно никакву промену. Чак ми је променио и облик грађе, па ми је додао облине на своју руку иако то нисам тражила, па сада изгледам као Ким Кардашијан, што је мени ужасно", објашњавала је видно узнемирена Данијела Вранић.

 

 

Весна Змијанац о липолизи, скидању сала са стомака, нерадо говори. Њени пријатељи, који су тада били уз њу, кажу да је две недеље била закована за кревет и да је свако померање тела ужасно болело.

 

 

"Болело је страшно и операција је трајала чак седам сати. Да сам знала да је опоравак тако тежак, никад не бих отишла да скидам сало са стомака и радије бих шетала салчиће него што бих поново ишла под нож", рекла је Весна Змијанац.

Тони Цетински јавно је признао да је урадио липосукцију стомака. Иако је редовно вежбао и пазио на исхрану "пивски стомак" га је посебно нервирао. Након операције носио је стезник и није могао да везује пертле на патикама.

 

 

"Пазим шта једем и вежбам, али никако не могу да се решим стомака, а чак не пијем ни пиво. О томе сам једног дана разговарао с пријатељем који се бави естетском хирургијом и он ми је рекао да проблем могу да решим липосукцијом, па сам отишао на тај захват. Нисам то радио толико због естетике колико због тога што сам сам себи био тром", испричао је Тони у једној емисији.

Прочитајте ОВДЕ какав је то хаос Карлеуша направила у Кини.

Извор: Курир/Медији

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Северинин врућ наступ

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА