Најновије

БИЛ КЛИНТОН ПЕРЕ РУКЕ ОД СВОГ ДРУГАРА ПЕДОФИЛА: Дружили смо се, невин сам, али не дам податке! (ВИДЕО)

Џефри Епстајн (66), регистровани педофил који за пријатеље има америчку политичку и финансијску елиту, између осталих и Била Клинтона и актуелног шефа Беле куће Доналда Трампа, ухапшен је у недељу на основу оптужнице за трговину децом ради секса.

Бил Клинтон (Фото: Јутјуб)

Могао би да буде осуђен на 45 година робије због овог злочина, али у расправама на друштвеним мрежама наводи се да ће се то тешко догодити због његових веза. Није ту реч о јачини пријатељства, него о томе да се он највероватније обезбедио и има компромитујуће податке о својим другарима на високим функцијама које би могао да употреби.

По речима прес-секретарице Ејнџел Урење, Бил Клинтон је четири пута летео Епстајновим авионом у периоду 2002-2003, једном за Европу, једном за Азију и двапут за Африку, дружио се с њим, а онда се одједном наводно нису чули читаву деценију.

Међутим, амерички медији треште да је Клинтонова председничка библиотека одбила да преда информације о том дружењу и питају се зашто ако је невин.

У Епстајновој црној књижици нађена су, између осталог, следећа имена: Алек Болдвин (глумац), Дејвид Блејн (мађиничар), Џими Бафет (певач), Чарли Роуз (новинар и водитељ), Мајк Волас (спортиста), Барбара Волтерс (легенда америчког новинарства), Јехуд Барак (бивши израелски премијер), Тони Блер (бивши енглески премијер), Дејвид Коук (Коцх Индустриес), Џон Гатфенд (чувени банкар и инвеститор), Бил Ричардсон (бивши амбасадор САД у УН), Бил Клинтон, Доналд Трамп и ко зна ко још.

У међувремену тужиоци задовољно трљају руке јер су из Епстајновог компјутера извукли још неколико хиљада сексуално имплицитних фотографија девојчица које је сексуално искоришћавао и ко зна какве још доказе. Наравно, и Епстајн тврди да је невин.

Иначе, слободни амерички портали прозивају Била и Хилари Клинтон за повезаност с ланцем педофилије који води у врх америчких власти, а због чијег разоткривања су убијене четири значајне личности америчке политике и полиције.

Ово је листа жртава Хилари и Била Клинтона! Више о томе ОВДЕ.

Извор: rs.sputniknews. com

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА