Најновије

БИВШИ КОМАНДАНТ ВОЈСКЕ ЈУГОСЛАВИЈЕ СИГУРАН: Да је НАТО кренуо у копнену инвазију, Срби би га победили!

Генерал Момчило Перишић, тадашњи начелник Генералштаба ЈНА наводи да српски народ не би био поражен у случају да је НАТО 1999. године извршио копнену инвазију.

НАТО војска (Фото: Јутјуб)

- НАТО није имао потребу да изводи копнену операцију и да уводи своје копнене снаге, кад су за њих то одрадили албански терористи, касније ОВК уз помоћ из Албаније. Да су стварно били решени и принуђени да иду у рат, радовали би дуго. Да је постојала могућност сукоба са копненим снагама НАТО, до изражаја би дошао народ који је био спреман да се брани, а такав народ не може бити поражен. Српски војник показао би своју величину као у Првом и Другом светском рату и осталим ратовима, а међународно јавно мњење би се постепено, али сигурно окретало у нашу корист - рекао је Перишић. 

Перишић је такође рекао да су бившег председника СРЈ Слободана Милошевића послушници наговорили да иде на превремене председничке изборе јер ће "сигурно победити кад је добио рат". 

- Једино се Горица Гајевић одважила да каже да то није тачно, због чега ју је гађао пепељаром која му је била при руци - тврди Перишић. 

Он је изјавио и да је Хавијер Солана Милошевићу дао наливперо да он лично потпише Споразум о верификацији реализације резолуције из ваздушног простора између НАТО и ВЈ, те да га је Милошевић без речи парафирао. 

Вучић каже да ће испунити све захтеве опозиције, а о три главна - ни речи. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Српски Телеграф

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА