Најновије

ДЕКИЦА ИМАО У ШТЕКУ АРСЕНАЛ ОРУЖЈА: Код 81-годишњака пронађен ракетни бацач, ручне бомбе, пиштољи...

У кући 81-годишњег мушкарца у Бјеловару полиција је пронашла огроман арсенал оружја, укључујући ракетни бацач - зољу, 10 пиштоља, 20-так пушака и око 9.000 метака, саопштила је  Полицијска управа бјеловарско-билогорска.

Арсенал оружја (Фото: Јутјуб)

Мушкарца је због узнемиравања и наметљивог понашања током прошле недеље пријавила 40-годишња комшиница, коју је годину дана позивао телефоном, а 7. августа ове године затекла га је како покушава насилно да уђе у њену кућу.

Како се наводи, када је полиција упозорила мушкарца да преда илегално оружје уколико га поседује, он је предао пет мобилних телефона са СИМ картицама, али не и оружје.

“Будући да је 40-годишња жена у пријави навела како има сазнања да 81-годишњак поседује ватрено оружје, почели смо с претрагом куће и осталих просторија које користи", изјавио је начелник ПУ бјеловарско-билогорске Јакуб Буквић.

Како је рекао након дуже претраге, полиција је дошла и до скривених просторија које мушкарац није желео да отвори, због чега је полиција морала уз помоћ бравара да уђе и у тој соби пронађени су ручни бацач ракета М-80 "Зоља", 15 ручних бомби, 10 пиштоља, двадесетак пушака и аутоматских пушака и око 9.000 метака.

Приликом претраге, мушкарцу је позлило због чега је хоспитализован, али против њега су поднете кривичне пријаве због наметљивог понашања, нарушавања неповредивости туђег дома и незаконитог држања оружја.

Прочитајте ОВДЕ како Црногорци малтретирају Србе.

Извор: Хина/Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА