Најновије

ОВАЈ КРАЈ СРБИЈЕ ЈЕ УКЛЕТ! Силовали, убијали децу, масакрирали породице - ту су се десили највећи ужаси!

И.Ћ. (42) из села у близини Зајечара ухапшен је данас због тврдњи да је силовао супругу и њихове две малолетне ћерке.

Јабуковац (Фото: Јутјуб)

Жена и две девојчице су одмах по пријави монструозног злостављања смештене у сигурну кућу, а манијак је убрзо ухапшен у Београду. И. Ћ. је одређен притвор, а након детаљне истраге биће му одређена и казна за почињена кривична дела.

Иначе, овај округ често погађају стравичне трагедије, због чега се он може слободно назвати уклетим крајем Србије.

Наиме, пре само неколико дана, вест о масакру у Јабуковцу привукла је пажњу јавности. У селу Јабуковац код Неготина догодило се четвороструко убиство. Тело Раје К. старог 72 године било је на трактору, у дворишту је био леш Драгице К. старе 93 године, као и још два за сада неидентификована леша особа женског пола. Опсежна полицијска потрага за убицом (или више њих) је у току, а по његовом привођењу биће са сигурношћу расветљени и мотиви убиства.

Иако је од још једног стравичног масакра у Јабуковцу 2007. године прошло више од деценије, овај злочин није заборављен. Никола Радосављевић из ловачке пушке убио деветоро и ранио двоје комшија. Вишеструки убица је кобног 27. јула 2007. године, после свађе са женом и покушаја самоубиства скоком у бунар, одлучио да крене у убилачки поход. Наиме, Никола је психијатријски болесник који је, како су медији писали, умислио да му је набачена црна магија и за то је посебно окривљивао ташту. Радосављевић је ухапшен дан после масакра, на сеоском гробљу, после неуспелог покушаја самоубиства.

(Фото: Јутјуб)

У близини се догодио још један стравичан злочин. Наиме, не заборавимо да је само три године прошло од силовања и убиства четворогодишње Анђелине из села Вратарница, такође код Зајечара. Убица и силоватељ Владица Рајковић осуђен је на 40 година затвора. Најпре су у Зајечару робијаши покушали да га кастрирају, да би потом био пребачен у Забелу.

Мајка девојчице је једном приликом изјавила: ''Убица мог детета три године је у затвору где га посећује породица. Ја никада више нећу видети и загрлити моју ћерку. Жао ми је што Владица Рајковић није дочекао да му се суди по новом закону и што није добио доживотну робију.''

Зоран Албић (24) из Прахова код Неготина, који се сумњичи за убиство трогодишње пасторке Л. Ф., насмрт је претукао дете јер га је нервирало што плаче и бацио га је са терасе да би прикрио злочин! Дете је убијено у мају ове године најмање два или три сата пре него што су родитељи отишли код лекара и саопштили да је наводно пало с терасе! Весна Ф., мајка девојчице и Зоранова љубавница, била је такође претучена, али се са својим партнером договорила да слажу лекаре и полицајце да је реч о несрећном случају.

У овим крајевима забележени су и стравични случајеви педофилије.

Прошле године полиција је ухапсила Н. С. (19) из околине Кладова због сумње да је више пута обљубио малолетног комшију, кога је такође више пута злостављао и други сусед Д. С. (36), који је због тога ухапшен у септембру.

Ово су само неки од злочина који су се десили у овом крају Србије...

А било их је још...

Није ни чудо што за овај српски округ кажу да је - уклет.

Прочитајте ОВДЕ какве је то тешке оптужбе изнео демонстрант.

Извор: espreso. rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА