Најновије

МИЛОВ ИДЕОЛОГ МОНСТРУОЗНО ПРЕТИ: СПЦ у Црној Гори је дошао крај! Ни Србија више не може да помогне!

Политички аналитичар Ранко Ђоновић, који је близак режиму Мила Ђукановића, изјавио је да је дошао крај Српској православној цркви у Црној Гори.

Политички аналитичар Ранко Ђоновић (Фото: Јутјуб)

Ђоновић, који је недавно претио “крвавим расплетима” у којима би “Срби платили високу цену”, казао је да СПЦ “не би оклевала да се дохвати оружја”.

Он је оптужио СПЦ да наступа као “политичка и економска организација”, а потом је додао и да њено деловање у Црној Гори “нема додирних тачака ни са вером, нити са Богом”.

“Тој политици се, ипак, ближи крај. Један од разлога зашто губи моћ у Црној Гори лежи у томе што јој Србија више не може помоћи у мери у којој је то чинила до пре неколико година”, рекао је Ђоновић.

Он је указао да држава мора да се чува од Цркве и поручио да све “институције морају бити на опрезу” да се одбране од ње и верника.

“Али, упркос томе, државне институције морају бити на опрезу како би спречили сваки покушај нарушавања јавног реда и мира. Јер, СПЦ и они које окупља не би се либили ничега, па ни неког оружаног инцидент”, закључио је режимски идеолог.

Прочитајте ОВДЕ како су Шиптари ударили на руски капитал у Црној Гори.

Извор: Дневне новине/Ин4с

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА