Најновије

СОЦИЈАЛИСТИ ОДГОВОРИЛИ БАХАТОМ АМЕРИКАНЦУ: Сервер је доказани албански лобиста! Он се меша у унутрашње ствари Србије!

Социјалистичка партија Србије реаговала је на изјаву америчког аналитичара Данијела Сервера да је Слободан Милошевић већи непријатељ српског народа од Клинтона и Олбрајтове, наводећи да се ништа друго није могло очекивати од човека који је албански лобиста у америчкој администрацији.

Данијел Сервер (Фото: Јутјуб)

“Његова замена теза по којој је Милошевић већи непријатељ српског народа од Клинтона и Олбрајтове може да прође још само у Приштини, али изгледа не више у осталом делу света”, наводи се у саопштењу социјалиста.

Истичу и да Сервер замера Ивици Дачићу нешто што Дачић ни у једном тренутку није изјавио - мешање у америчке изборе, а превиђа оно што је он сам изјавио - да су се Клинтон и Олбрајтова итекако умешали у дешавања у Србији тако што су, како је рекао, "помогли Србији да се отараси Милошевића и дали јој шансу да постане европска демократија".

“Шта је то него мешање у унутрашње ствари једне земље, које је довело до незаконитог отцепљења тзв. државе Косово и када ће Сервер напокон назвати ствари правим именом”, упитали су из СПС.

Додају да је српски народ поносан на резултате Дачићевог ангажовања и доследност у наставку борбе за повлачење признања тзв. Косова, без обзира на притиске који се на њега врше.

Исправност његове спољне политике се огледа и у великом броју земалка које подржавају територијални интегритет и суверенитет Србије, наводе у СПС-у.



Прочитајте ОВДЕ зашто је Александру Вучићу стало да опозиција изађе на изборе.

Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА