Најновије

ДРУШТВЕНЕ МРЕЖЕ ГОРЕ ЗБОГ ТРГА РЕПУБЛИКЕ: Весић Шабићу "Немаш на шта да се спотакнеш кад се напијеш?" (ФОТО)

Друштвене мреже су усијане од коментара на рачун новог изгледа Трга Републике. После поста на званичној фејсбук страници заменика градоначелника Београда Горана Весића, у јавну расправу се укључио и бивши повереник за информације од јавног значаја Родољуб Шабић.

Горан Весић (Фото: Јутјуб)

Наиме, Шабић је поставио неколико тргова различитих престоница и нагласио да се о укусима не треба расправљати све док се они не тичу новца грађана.

Међутим, Весић му је одмах одговорио, заправо одбрусио…

- Ха-ха! Ево јавио се да прича о парама овај што је у два мандата од државе примао скоро пет хиљада евра бруто месечну плату! Па за Шабића је реконструисани Трг Републике идеалан. Све је равно и нема на шта да се спотакне када се напије. Као што се недавно спотакао мртав пијан у Маршала Бирјузова па се свађао са камењем, а потом измислио да га је неко гурнуо. А да централни тргови у великим европским градовима изгледају баш овако може да види из слика у прилогу. Али шта ће Шабић него да лупета. Сећате се како се налупетао око споменика краљу Петру у Новом Саду? Нажалост, и када је путовао није обилазио тргове већ обично заглави у неком пабу па није имао шта ни да види.

Прочитајте ОВДЕ како је Владо Георгиев запалио друштвене мреже.

Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА