Најновије

БОЛЕЛА СУ ГА ЛЕЂА, А МАСЕРКА ЈЕ ИЗГОВОРИЛА СЛЕДЕЋЕ РЕЧИ: Ускоро је упала полиција, сви завршили на суду

Власници салона за масажу у Мелбурну издат је налог о затварању радње након што је утврђено да салон ради као бордел, пошто је муштерији понуђен секс као лек за његова леђа.

Илустрација (Фото: Јутјуб)

Власница Тифани Нџајен у уторак је пред судом негирала било какву могућност повезивања са борделом и поднела захтев за дозволу о неометаном раду, наводећи да у њеном салону раде професионалне масерке, преноси "Хералд Сан".

Међутим, судија за прекршај Џејд Бот одбио је њен захтев, позивајући се на доказе који су у супротности са њеним излагањем.

Све је почело када је један од муштерија замолио масерку да му измасира леђа, а онда га упитала да ли жели неку додатну услугу на то.

Најпре је, према наводима, мислио да му нуди сауну или спа, да би она потом директно рекла да мисли да сексуалне услуге. Одбио је то да учини и о том догађају обавестио је полицију.

Неименовани мушкарац на суду је рекао да га је, док му нису понуђене сексуалне услуге, дочекала оскудно обучена жена са дубоким деколтеом.

Полиција је на суду представила огласе овог салона на којима су приказане фотографије оскудно обучених жена, помињања нових девојака, као и пропратни текст: "Обећавамо вам добар провод".

Госпођа Нџајен је рекла да је у њеном салону у последњих неколико година радило скоро 100 жена и да ниједна није понудила никакве додатне услуге, нарочито не сексуалне природе.

Судија је, међутим, одбацио тврдње власнице.

- Сумњам да је ико од њених запослених имао одговарајуће квалификације. Прихватам човекове доказе и његово излагање је у комбинацији са рекламама за масажу врло уверљиво. На основу свега тога можемо да закључимо да се у тим просторијама врше услуге бордела - рекла је судија Бот.

Урнебесне реакције жена када друга њиховом мушкарцу покаже свој доњи веш погледајте ОВДЕ.
 
Извор: Дејли мејл

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА