Најновије

"ЈЕЗИВЕ ПРИЧЕ ИЗ МРАКА" У БИОСКОПИМА ОД 22. АВГУСТА: Да ли сте прави љубитељ хорор филмова? (ВИДЕО)

Да ли сте прави љубитељ хорор филмова? Сећате ли се страшних, ужасних прича које сте препричавали са друштвом, како бисте уплашили једни друге? Или сте можда и доживели нешто од чега вам је језа струјала низ кичму? Све то није ништа у поређењу са страхом који ћете преживети у биоскопским салама од четвртка 22. августа, када стиже филм "ЈЕЗИВЕ ПРИЧЕ ИЗ МРАКА".

Инсерт из филма (Фото. Тарамаунт)

Биоскопи у којима се можете озбиљно уплашити, а у исто време и забавити са друштвом су: Синеплекс Ушће Шопинг Центар, Синеплекс 4Д Делта Сити, Синеплекс БИГ Београд, Таквуд, Рода, Комбанк Дворана, Сине Гранд Капитол Парк Раковица, Арена (Нови Сад), Синеплекс Променада (Нови Сад), СинеСтар (Нови Сад), СинеСтар (Панчево), СинеСтар (Зрењанин), Синеплекс Ниш, Центар за културу Младеновац, Центар за културу Лазаревац, Центар за културу Пожаревац, Синеплекс МНЕ Делта СитИ Подгорица, Кадмус Синеплекс (Будва), Синема 213 (Никшић) и Центар за културу Тиват.

Америка, 1968. године. Промене се осећају у ваздуху. Само наизглед далеко од немира у великим градовима, налази се варош Мил Вели, где већ генерацијама владају сенке породице Белоус. На свом имању, на самом ободу града, Сара, млада девојка са застрашујућим тајнама претворила је свој измучени живот у низ језивих прича, написаних у књизи која превазилази време. Те приче пронашле су начин да постану и превише стварне за групу тинејџера који су открили Сарин застрашујући дом.

Прочитајте ОВДЕ уз који филм ћете пући од смеха.

ИЗвор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА