Најновије

ХЕРОЈСКИ ЧИН РУСКОГ ПОЛИЦАЈЦА: Пијани отац хтео да баци бебу кроз прозор, а онда је он ризиковао свој живот да би спасио дете! (ВИДЕО)

Полицајац у Русији попео се кроз балконски прозор како би спасио бебу од њеног пијаног оца који је намеравао да је баци на земљу, преноси РТ.

Руски полицајац (Фото: Инстаграм Видео/Правда)

Ове немиле сцене десиле су се у руском граду Саранск.

Полицајац је успео да спаси живот петомесечној девојчици тако што се попео преко суседног балкона у стан у којем се одвијала права драма.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by RT (@rt) on

Пијани отац је држао своју петомесечну бебу за само једну ногу кроз прозор свог балкона на трећем спрату стамбене зграде. Док су трајали преговори с полицијом претио је у више наврата да ће је бацити на земљу.

Срећом, полицајац је успео буквално да ускочи кроз отворени прозор и да угура оца заједно са бебом према унутрашњости стана.

Како је истрагом установљено пијани мушкарац је претходно вређао и тукао своју супругу.

Након успешног спасавања петомесечне девојчице, полицајац је скромно рекао да себе "не сматра херојем", те да је то "обавеза сваког полицајца".

Несрећна супруга је збринута у болници заједно са ћерком, а новинарима је казала да не разуме како се ово све десило и да је њен супруг до овог инцидента био "идеалан отац".

Трамп жестоко загрмео на данску премијерку! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА