Најновије

СМЕШКА МУ СЕ БРК: Коснет поздравио распуштање приштинског парламента! Ево шта им је поручио!

Амбасада САД у Приштини поздравила је данас одлуку о распуштању тзв. косовског парламента, оценивши то важним искораком за формирање нове владе, која за циљ треба да има обнову дијалога са Београдом.

Филип Коснет (Фото: Јутјуб)

На званичном фејсбук профилу америчке амбасаде и амбасадора Филипа Коснета, сугерише се да обнова дијалога са Београдом, владавина закона и економски развој треба да буду у фокусу политичких странака у предизборној кампањи.

Сугерише се и да да политичке странке треба да изнесу нове идеје о томе како да Косово не губи више време на, како се наводи, "изградњи темеља за будућност".

Констатује се да до сада ниједна странка није покренула ниједну идеју која би оставила трага на овим питањима, стога, кажу, очекују да се то догоди током предстојеће предизборне кампање.

- Скупштина је направила важан корак напред у формирању нове владе. Кампања у којој странке нуде нове идеје за обнављање дијалога са Србијом, владавину закона и економски развој обезбедили би да Косово не губи још више времена на изградњи темеља за будућност  - пише у изјави америчке амбасаде.

Вулин брутално одбрусио Пленковићу! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА