Најновије

КАКО ТО РАЗГОВАРАШ С ДАМОМ?! Због ње је Аркан замало претукао сопственог кума! Једна реченица је била окидач!

Михајло Миле Улемек, некадашњи пуковник Српске добровољачке гарде био је близак пријатељ и ратни друг Жељка Ражнатовића Аркана и служио је у “Тигровима” као пуковник, да би се после рата са Арканом чак и окумио.

Аркан (Фото: јутјуб)

Интересантна прича о Аркану је објављена у групи "Легенде деведесетих" на Фејсбуку, а испричао ју је управо Михајло Миле Улемек:

- Жељко је поштовао жене и пред њим ниси смео ништа лоше да кажеш. Једном у касарну дошла нека, летње доба, а она у дугим рукавима. Ја је питам је л' јој зима, каже није. Кажем ја: Па заврни те рукаве, а она сва избодена, матер јој ј*бем! Ја јој кажем шта ти је то? Каже: Али ја сам се скинула. С чега си се скинула, с к*рца?!

- Жељко дотрчава, каже: Шта је било пуковниче?! Кажем ја: Ма ова к*рветина... Каже он: Каква к*рветина, како то разговараш са једном дамом... Ма каква дама, ово крмача и покажем му руке какве су јој. Он њој није рекао ниједну ружну реч иако је видео каква је, само је рекао: На капију... Иако је видео да је дрогош, није дозвољавао да се вређа.

Процурила никад виђена слика Тита, погледајте је ОВДЕ.

Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА