Најновије

КРВОЖЕДНЕ УСТАШЕ НЕ ПРЕСТАЈУ ДА НАПАДАЈУ СРБЕ! Овај пут је жртва повратник, инвалид! Има ли лека њиховом беснилу?!

Још један напад на Србе у Хрватској догодио у околини Ријеке, када је претучен српски повратник Добривоје Арсић, чему су претходиле увреде на националној основи, преноси загребачки портал Index.hr

Усташки графити (Фото: Јутјуб)

Како је том порталу изјавио правни саветник Српског националног већа, Милан Ераковић, 70-годишњег повратника Добривоја Арсића су вербално, а затим и физички напале непознате особе, од којих је једну препознао као станара суседне зграде. 

После вербалног напада, Арсић, који је и инвалид, два пута је звао полицију, а пошто се долазак полицје одужио, уследио је физички напад.

Повод за инцидент је било питање паркирања испред стамбене зграде, али Индеx наводи да је индикативно то што су нападачи знали име и презиме повратника и да је вређање било усмерено на његову националност и чињеницу да је повратник. Како наводи Индеx.хр, нападачи су му псовали "српску и четничку мајку", а онда је ударен шаком у главу и у прса. Арсић је у амбуланту примљен у прединфарктном стању.

Подсетимо, група маскираних нападача упала је јуче у кафић код Книна и физички напала госте који су гледали утакмицу Црвене звезде, а у тучи је повређено пет особа, као и једно дете.

Након тога су непознати нападачи у месту Ðеврске вербално, а потом и физички, напали власника другог кафића и госте, али нико није повређен. 

Ево како хрватска полиција поступа са мигрантима! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА