Најновије

ПОЗНАТИ ПЕВАЧ ОРГАНИЗОВАО ОРГИЈЕ ЗА РАМУША: Заплењен телефон са преписком! Болештинама нема краја, подвођени малолетни дечаци!

Бојан Јовановски - Боки 13, који је у Северној Македонији ухапшен због милионског рекета, највероватније је умешан и у организовање елитне проституције, девојке (можда и дечаке) подводио је чак и Рамушу Харадинају.

Рамуш Харадинај (Фото: јутјуб)

Ово је шокантно сазнање до кога је истрагом дошла македонска полиција после хапшења Јовановског на грчкој граници 15. јула ове године. У мобилном телефону Бокија 13 нађена је сумњива, шифрована преписка с блиским сарадницима Харадинаја, а претпоставља се и да су Боки и Рамуш били у директном контакту преко једног припејд броја.

Извор из истраге, високопозиционирани припадник македонске полиције, каже да је бесан што је истрага порука заустављена, и то по наређењу из врха власти у Скопљу.

- Јовановском су одузети мобилни телефони, таблет и лаптоп. У мобилном телефону нађено је више сумњивих СМС и Вибер преписки са високопозиционираним људима у власти у Приштини. Сумњамо да је у питању елитна проституција, све указује на то, али истрага је заустављена још крајем јула, наводно да се не наруше добри односи са (тзв.) Косовом - наводи извор.

Он додаје да је са овим случајем упознао новинаре једног дневног листа и интернет портала у Скопљу, али да нико не сме да пише о Харадинају.

Према његовим речима, сасвим је могуће да је Боки 13 био и у директном контакту а Харадинајем!

- Боки 13 био је на вези са човеком који важи за главног оперативца Рамуша, који му завршава важне и приватне послове. Са њим је размењивао поруке које упућују на сумњу у елитну проституцију. Такође, колеге из служби безбедности сумњају да је Јовановски преко једног припејд броја био у вези и директно са Харадинајем, али то је немогуће доказати... Оно што је сигурно јесте да је Боки са Рамушовим човеком размењивао индикативне поруке - тврди извор.

На питање да конкретно открије о чему се ради, извор открива једну од преписки.

Бојан Јовановски Боки 13 (Фото: јутјуб)

- Крајем децембра прошле године, после неколико куртоазних порука, Јовановски је Рамушовом човеку послао овакву поруку: "Друг, шаљем ти три комада за Р. Супер су." Сутрадан увече Харадинајев човек одговара Бокију: "Томато је одличан. Хвала."

- Сад треба бити много наиван па мислити да је Јовановски из Скопља слао Рамушу Парадајз! Биће да је нешто друго... А на сумњу у елитну проституцију наводи нас још најмање двадесетак порука које су разменили и које чак указују на подвођење малолетних дечака, највероватније ромске националности! О томе још не могу да причам, много је опасно - наводи саговорник.

И док у петак нико од званичника у Скопљу није хтео да коментарише та сазнања, бивши шеф полиције Марко Ницовић оцењује да је сасвим могуће да је Боки 13 део умрежене шеме елитне проституције.

- Не треба се чудити уколико је, као нека врста мушке мадам, организовао девојке за Харадинаја, јер и многи страни представници на Косову користе ове услуге. Осим тога, не би ме изненадило ни да су у све ово укључени и наркотици, јер једно обично не иде без другог - закључује Ницовић.

Пао је нов предлог! Да ли ће Косово постати део Русије, а Срби са КиМ руски држављани? Прочитајте о томе ОВДЕ.

Извор: Информер

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА