Најновије

Историјска прича у Санкт Петербургу: Од Распућина до Лењина, од раскошних аристократских вила до сурове оскудице!

Дирљова прича, проткана историјским чињеницама, вратиће вас у време великих изазова и великих љубави. "Поноћ у Санкт Петербургу" можете потражити у Вулкан издаваштву.

Фото-Вулкан

Када сунце сутра изађе, питам се где ћемо бити, ти и ја?

Санкт Петербург, 1911. година. Млада Јеврејка Ина Фелдман бежи у руску престоницу у потрази за уточиштем. У време када нико није безбедан, породица Леман прима Ину у свој дом и пружа јој прилику да покаже свој таленат у њиховој чувеној радионици за израду виолина.
 
Млада лепотица неће остати незапажена – врло брзо двојица мушкараца почеће да се боре за њену наклоност. Јаша, младић страственог и необузданог духа, занесен идеалима револуције, учиниће да Инино срце затрепери попут струна виолина које заједно израђују. Са друге стране, Хорас, елегантни Енглез запослен код чувеног Фабержеа, увек зна како да врати осмех на њено лице, а његова урођена префињеност и блага нарав уливају спокој и сигурност.

Док револуција све снажније нагриза друштво и прети да се претвори у анархију и крвопролиће, мелодија давно заборављене виолине постаће једино уточиште, а Ина ће морати да одлучи коме ће поверити своју судбину.

Од Распућина до Лењина, од раскошних аристократских вила до сурове оскудице, нити бурне руске историје преплићу се у овој приповести која никог не оставља равнодушним. 

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА