Најновије

РУДАН ЖЕСТОКО: И кренуше зечеви уздигнута ку**а да уређују Лијепу нашу, да имате мало мозга знали бисте коме би у Хрватској требало разбити...

Хрватска књижевница Ведрана Рудан, позната по бритком језику, коментарисала је и недавне нападе на Србе крај Книна, али и на Србина повратника недалеко од Ријеке.

Ведрана Рудан (Фото: Јутјуб)

Пише: Ведрана Рудан

"И зецу се ку**ц на сиротињу диже. То је позната, стара хрватска пословица. Само у том контексту можемо објаснити зашто су у последње време Хрвати кренули млатити Србе.

Срби као било какав фактор у Хрватској не постоје. Има их у вукојебинама Далматинске загоре и нешто ситно у градовима. У Далматинској загори живе старци без струје и воде који с времена на време смеју нешто рећи перверзном новинару који мисли да и сиротиња има право на живот и онда када је српска.

Кад текст изађе, ако га уредник пусти, новинару зечеви преко портала ј**у четничку матер и питају га где је био деведесет и прве и ј**е се њима што је новинарчић деведесет и прве пливао тати у јајима.

Ако се неки новинар усуди на тему млаћења Срба обратити директно, има један луди Стојанац који је то учинио, нашем премијеру, њему пукне филм. Новинара на лицу места прогласи “активистом”, друго име за четника, и демонстративно од**бе у оближњу оштарију.

Какве везе, је ли, има премијер са с*ањем које се дешава у Хрватској? Нека институције раде свој посао, нема премијер времена за пи*дарије док њега и пратњу у охлађеној оштарији чека зубатац, не из узгоја.

И тако ових дана кренуше зечеви уздигнута к**ца уређивати Лијепу Нашу. Негде Србину поломе ноге јер је гледао утакмицу, па тресну дете, познато је да се свако Српче претвори у Србина, добра је идеја и седамдесетогодишњем старцу разбити тинтару, ионако ће полиција привести Србина, не зеца.

Наши политичари и политичарке имају само лепе речи за зечеве. Јасно је њима да је боље да се зечевима диже к**ац на сиротињу него да им се, не дај боже, дигне на њих. Сироти хрватски политичари. Нема у Хрватској зеца коме ће се дигнути на Пленковића, Колинду и полицајку из Канаде. Наши политичари су докторирали кастрацију зечева.

Морам објаснити зашто Хрвате називам зечевима кад су, је ли, храбро и голоруки насртали на непријатеља? Заборавила сам ко је први почео, пи**а ми, је ли, материна, је ли, четничка. Зечићи, заборавили сте, своји сте на своме, отерали сте их, чему ерекција након толико година и величанствене побједе?

Не, немам ништа против дизања к**ца кад се правом мужу дигне к**ац на јунака. Сећате се кад су не тако давно британски НАТО јунаци провалили у Задар? Били су наоружани, у пуној снази. Попишали су и по*рали Задар, развалили кафиће, нису платили пиће, чисте Хрватице хватали су за хрватску гузицу, ригали су где су стигли и у хрватском граду је**ли матер Хрватима.

Где сте били, зечићи? Где је била полиција? Ко је бранио Задар од агресора?

Коме се тих дана у Задру дигнуо хрватски к**ац у циљу одбране светог нам тла? Ја ћу вам рећи оно што знате. Никоме.

НАТО дечки нису сиротиња, НАТО дечки имају палице, шаке, оружје, моћ, статус. НАТО дечки нису бедни хрватски Срби које сваки хрватски зец сме је**ти.

Зато вас презирем, зечићи. И вас и оне који вас хушкају. Да имате мало мозга знали бисте коме би данас у Хрватској требало разбити главу. Можда и имате мозга, али немате му*а.

Чему се ја чудим? Какав народ такав и оргазам.

Прочитајте ОВДЕ ко каже да се Русија неће вратити у Г-8 јер јој је у интересу да се распадне и Г-7!

Извор: rudan. info

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА