Најновије

Михајло Улемек, пуковник Арканове гарде: Србијом данас влада полуписмена олош и кретени! А има поруку и за Вучића...(ВИДЕО)

Гост Славија инфо ТВ био је господин Михајло Улемек, бивши пуковник некадашње Српске добровољачке гарде, познате и под именом Арканови тигрови. Михајло Улемек, познат због година и угледа као чика Миле, један је од ретких људи који свакоме сме рећи у лице оно шта мисли.

Михајло Улемек (Фото: Јутјуб)

Храбар, одважан, жустар, плаховит и силан, Улемек без длаке на језику говори о корупцији и разним малверзацијама некадашњих власти, а нарочито тренутне. 

Данашње политичаре оцењује у складу са својим карактером и темпераментом, па каже: „Данас је редак политичар коме ја не бих звизнуо једну шамарчину, за ово све шта раде овом српском народу, јер ово је заиста срамота шта се данас ради, ово је заиста срамота ко све данас себи даје за право да се бави политиком, ово је заиста срамота ко је све данас на положају као политичар и ко све себе назива политичарем.“ 

Чика Миле наоружан подацима до којих је личним истраживањима дошао и као човек великог животног искуства, разоткрива структуру и механизме крађе унутар високо организованог државног криминала данашњице. Како су настали тајкуни, односно коме су и зашто давани кредити без покрића, државни монополи и предузећа, намештане јавне набавке и тендери, ко је узимао из разних државних зајмова. 

Гост препознаје исте проблеме као и прави, истинољубиви интелектуалци, јер поседује здрав разум, суштински каже исто, с тим што све те проблеме објасни народним језиком, због чека је народу толико драг. 

Михајло Улемек види све политичаре као лопове, сматра да се огромна већина бави политиком не зарад добробити народа, већ искључиво због личне користи и сви размишљају само како да што дуже опстану на власти. 

Чика Миле је оценио лик и дело могих политичара данашњице, а посебно актуелних из власти и опозције, тј. његовом бритком језику подвргнути су Вучић, Дачић, Брнабићева, Вулин, Зорана Михајловић, Ђилас, Јеремић… 

Улемек поручује Вучићу: „Немој ти мени бацати прашину у очи брате мој да ти причаш како је све златно, није златно, горе је него што мислимо. Људима је дошло до ноката, али не сму да кажу, јер запамтите још једну ствар, у овој држави је страховлада, полуписмени људи су на власти, они су пијуни. “ Српски народ је огољен, ја се чудим што трпи. Немој те излазите на изборе, ако не можемо наћи поштеног, паметног и писменог човека, немој те онда излазите на гласање, нек гласају сами за себе, све лопов до лопова. 

Улемек говори о пропадању омладине, о погрешном систему вредности, о општој пропасти српског народа и Србије, па каже: „Ми смо постали народ који мисли само на себе и само за данас. Ми се стидимо што смо Срби, хоћемо да будемо нешто друго.“ 

Више погледајте у видеу:

Приштина је испровоцирала Србију као никада до сада! Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Славија инфо ТВ

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА