Најновије

ВЕДРАНА РУДАН БРУТАЛНО ОПЛЕЛА ПО ХРВАТСКОМ КУКАВИЧЛУКУ: Хоћу Нолета за председника, а вама, Срби ево Колинда!

Хрватска књижевница, новинарка и блогерка без длаке на језику говори о свим манама које испољавају балкански народи, а посебно воли да неустрашиво упре прстом у све будалаштине које раде Хрвати. Сада је проговорила и о положају Срба у Хрватској као и о хрватској председници Колинди Грабар-Китаровић.

Ведрана Рудан (Фото: Јутјуб)

На питање да објасни нападе на Србе у Хрватској, Ведрана Рудан је у свом стилу рекла да на тај начин Хрвати доказују своју "храброст".

- У последње време Срби у Хрватској имају статус штакора. Млате их, пребијају, вређају и прозивају. То се не дешава случајно. Убијање бога у Србима данас је у Хрватској службена политика. Логично. Власт скреће пажњу народа са правих тема. Нема овде лекара, медицинских сестара, учитеља, конобара, чистача улица, возача улица, пензија којима људи могу да купе парче хлеба... Нема будућности. Има политичара који распродају земљу за провизију и грађана који беже главом без обзира са брода који само што није потонуо. Даблин је већ дуго главни град Хрватске. У таквој земљи народу мораш понудити кривца за све што му се дешава. Млаћењем Срба неки "Хрвати" се ослобађају стреса. Знају да за то неће бити кажњени, па им је оргазам сигуран. Све их провоцира. Кад Србин гледа утакмицу у Книну, кад шета Сплитом у "српској" тренерци, кад... Али кад су НАТО војници дошли у Задар да се "опусте", кад су им поп*шали град, кад су хватали Хрватице за с*се, демолирали кафиће, ј*бали читавом Задру матер, нико није пружио отпор. Хрватска полиција се сакрила у мишјој рупи, а Хрватине се уср*ше. Дакле, нису "Хрвати" злостављачи баш толико изван контроле. Поп*зде само када је са друге стране слабији – рекла је Ведрана Рудан, па затим "оплела" по хрватској председници:

- Хрватски председници нису плаћени да би Хрватску "водили". За шта су плаћени нико не зна. Ништа јој не замерам. Кад је бог делио памет, лежала је негде болесна. Па ипак, кад погледам екипу која жели да јој отме "власт", обузме ме ужас. Кратка историја Хрватске показала нам је да увек може горе.

На питање да ли су јој Хрвати опростили што се деведесетих удала за Србина, Ведрана Рудан је још једном погодила у центар:

- Љубав је оно што покреће нас жене. Шта кошта да кошта. Никада ми није пало на памет да размишљам шта о мени мисле "Хрвати". Не занима ме шта о мени мисли ни најужа родбина – рекла је Ведрана Рудан, па затим разјаснила да ли је истина да не воли Новака Ђоковића:

- Ко то каже ко то лаже? А ја баш ових дана покушавам да потегнем неке своје везе и предложим да он буде следећи хрватски председник. Не видим ко не би за њега гласао. Ви нама Ђоковића, ми вама Колинду?

Погледајте ОВДЕ шта све у ваздуху може Путинов ловац пете генерације.

Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА