Најновије

БОШКО ПОРУЧИО ЕУ: Ако тражите мир док Вучић признаје Космет, нећете га добити!

Ако ЕУ подржава недемократски режим у Србији не треба да се чуди паду поверења грађана Србије у европске интеграције. Ако странци долазе само да нас одговарају од бојкота - нема потребе да губе време. Ако желе мир у кући док Вучић признаје независност Косова - неће га добити!

Бошко Обрадовић (Фото: Двери)

Ово је изјавио Бошко Обрадовић поводом доласка европских парламентараца Кукана и Флекенштајна у Београд и поручио да се Двери залажу за прелазну владу која ће обезбедити фер и поштене изборе, али да су шансе да се тако нешто догоди – више него минималне.

– Ако је делегација ЕУ ту да подрже македонски и црногорски сценарио и у Србији – са прелазном, техничком Владом у којој ће седети и ко-министри из редова опозиције, па да за годину дана имамо фер и поштене изборе – поздрављам! Ако су ту да подрже Вучића – онда је то нешто друго – нагласио је Обрадовић.

Обрадовић поручује да се онда поставља питање зашто ЕУ подржава режим Александра Вучића и да ли то има везе са Вучићевим обећањем да ће Србија под његовом влашћу признати независно Косово.

– Онда нема другог објашњења сем да је европско и америчко противљење бојкоту избора заправо њихова жеља да у Србији све буде мирно и регуларно када на ред дође тренутак Вучићевог потписивања признања лажне државе Косово – казао је Обрадовић.

Прочитајте ОВДЕ све детаље дипломатске трговине Приштине.

Извор: srbin. info

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА