Најновије

НАПРЕДЊАЦИ ЋЕ ПОЛУДЕТИ: Српски ловац на ботове открио шокантну истину! Преко 13000 СНС ботова пљачка грађане Србије!

Гост Славија ИнфоТВ-а био је Драган Мурар утицајни твитераш и ловац на СНС ботове. Мурар се осврнуо на појаву првих ботова од 2009. када су почели да се формирају први Интернет тимови како би се пратиле вести и остављали коментари на разним порталима. Странка која је прва почела са овим деловањем била је ДСС. Када је формирана СНС, већина чланова ДСС-а пребацила се у нову странку и почела да обучава нове кадрове стварајући веће Интернет тимове.

Драган Мурар (Фото: Јутјуб)

Тада је почело озбиљније да се бави ботовањем и прављени су софтвери који су то омогућавали. Софтвери који су се прво користили били су названи Фортрес и Волтер, а онда се појавио новији Кастл који се користи од 2016. године. Мурар је показао и како се приступа тим софтверима и чему они у ствари служе. Чланови СНС-а користили су сваку прилику да причу господина Мурара дискредитују, иако је он понудио чврсте доказе за своје тврдње.

Без икакавог устручавања Мурар је изнео ко су кључне личности у ботовској хијерархији од врха према дну лествице. Гост наводи да иза стварања лажне политичке стварности стоји Институт јавне политике. Одатле стижу смернице и упутства која се дају члановима председништва СНС-а који то даље преносе на ботове којима су они надређени. Драган Мурар тврди да је ботовање у Србији много више од пропаганде и да је оно противзаконито. Новцем грађана Србије финанасирају се ботови владајуће странке који својим деловањем утичу на свест људи и безобзирно крше закон.  Највећа по броју чланова и најбогатија странка у Србији, СНС је својим мафијашким деловањем отела државу, истакао је Мурар. Мотив Драгана Мурара и његовог тима је спречавање лажног обликовања стварности и ширења глупости и пропаганде по друштвеним мрежама и интернет порталима. Свака информација се проверава, јер све што објављују мора да буде тачно и поуздано.

Многи су из владајуће странке покушали да га дискредитују тако што су подметали и ширили лажне информације, али им то није успело. Претње, прислушкивање, праћење и остале мере застрашивања против Мурара нису имале никакавог дејства. Покушали су онда да га купе, али им ни то није успело. Мурар истиче да ако је неко човек онда не могу да га купе ни за какаве паре. Истрајан у свом деловању он чека дан Д када ће објавити све информације којима располаже како би се у потпуности разоткрио овај период безчашћа у којем живимо. Скромни херој свакоме се обраћа с поштовањем, чак и неистомишљеницима. Шаље нам поруку да нам недостаје култура у обраћању и да би требало да се разговара на равноправним основама уз уважавање. Нема места увредама и осталим погрдним речима, како би разговарали као нормални људи.

На крају интервјуа Мурар се осврће на актуелна политичка дешавања која се тичу дијалога између власти и опозиције у просторијама Факултета политичких наука и најаве бојкота избора. Мурар је истакао да опозиција ако жели нешто да предузме и поврати одређени утицај мора се ангажовати више на терену. Ангажовање мора уследити не само у већим местима него и у селима, јер се само тако може победити медијски мрак који влада Србијом.

Драган Мурар је познат као борац против ботовског деловања, али он је и борац за истину која ће свакако наћи пут у гомили лажи и дезинформација којима су затрпани грађани Србије. И поред свега што чини себе не сматра херојем, него ту част уступа љидима који се на исти начин као и он боре само у мањим местима где је притисак много већи и где су услови да се опстане много тежи.

На КиМ пријављене четри коалиције, а једна је српска! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Славија ТВ

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА