Најновије

ВЕСИЋ: Лудаци не могу да прежале што је отворен Трг републике!

Заменик градоначелника Београда Горан Весић оценио је да у данашњем инциденту у центру града има елемената кривицног дела као и прекршаја, и да "Ђиласови плаћеници не могу да прежале зато што је отворен Трг републике".

Горан Весић (Фото: Јутјуб)

- Погледајте како су дивљаци Бастаћ и Јовановић физички напали градског одборника Немању Јоксимовића и новинара који је покушао да сними њихово дивљање. Не могу ови лудаци и Ђиласови плаћеници да прежале зато што је отворен Трг републике. Има овде елемената кривицног дела као и прекршаја, али у свакој земљи би ова два насилника и лудака одвели право у лудницу - написао је на Фејсбук профилу Весић.

На данас отвореном за пешаке и саобраћај Тргу републике дошло је до инцидента када су председник општине Стари град и Марко Бастаћ и одборник НС Никола Јовановић пресрели и вербално напали представнике градске управе приликом промотивне вожње "Врабац сервиса", који је такође данас почео са радом. 

Бастаћ и његове присталице су се најпре окупили на Тргу републике, на најављену "последњу блокаду" Трга, где су упалили бакље, звиждали и скандирали, а након тога се упутили за колоном возила "Врабац сервиса", у тренутку када је пролазио Чика Љубином улицом и вербално се сукобили са функционерима СНС.

Како је у Чика Љубиној био и одборник СНС Немања Јоксимовић, Бастаћ, праћен присталицама, вербално га је напао, питајући колико је коштала реконструкција Трга, где иде новац грађана…

Прочитајте ОВДЕ  како мини хидроелектране уништавају Србију.

Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА