Најновије

ДАНЦИ СЕ УПЛАШИЛИ ДЕЛИЈА И МАРАКАНЕ! Тунел, шиљци на северу, 50.000 навијача! Вечерас их чека пакао (ВИДЕО)

Фудбалери Копенхагена полако се спремају за атмосферу која их чека на стадиону Рајко Митић.

Уплашили се делија и Маракане (Фото: Јутјуб)

Данци су неколико пута нагласили да их чак не плаши толико тим Црвене звезде колико амбијент у ком игра као домаћин, а то су потврдили Пјер Бенгтсон и Сотирос Папајанопулос.

Тим из престонице Данске ће имати тежак задатак да на крај изађе са црвено-белима у Београду, чак је и тренер Стале Солбакен акценат ставио на амбијент.

- Радујем се изазову и атмосфери које су пред нама. Никада нисмо играли у таквој атмосфери. Они су веома јаки, нарочито у Београду, где њихови навијачи праве паклену атмосферу. Под њиховим утицајем квалитет гостију на терену опадне. Циљ нам је да останемо у игри по повратку у Копенхаген. На домаћем терену приказујемо одличне партије, навијачи нам дају снагу и способни смо да направимо много тога - рекао је између осталог Солбакен.

Иначе, и дански медији редом преносе да Звезда има чувени "тунел пакла", који уме да уздрма многе јер се налази тачно испод северне трибине.

Копенхаген је на званичном каналу направио интервју са играчима на терену, а кадровски се прилично посветио шиљцима ограде на северу, тунелу и погледу на врх трибине, на ком доминирају графити.

Звезда чека Копенхаген у 3. колу квалификација за Лигу шампиона, данас од 20.45, реванш се игра недељу дана касније. Ко победи, иде на Јанг Бојс као последњу препреку до Лиге шампиона.

Пре полетања за Србију, екипа клупске телевизије тестирала је играче, како да изговоре име противника, на српском језику. Сигурно им није било лако, али у следећем клипу можете да погледате како звучи "Црвена звезда" када Данци изговарају. 

На "мукама" су били Холс, Винд, Томсен и Фишер. 

Миха побеснео, викао на сав глас! Лекари кажу то је добар знак. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Телеграф/ Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА