Најновије

ГОРЕЛО ЈЕ НЕБО ИЗНАД СИРИЈЕ! СТИЖЕ ПОЈАЧАЊЕ У ЗАДЊИ ТРЕНУТАК: Руси брутално бомбардовали легло џихадиста у еверноисточној Латакији!

Руске ваздухопловне снаге нису изгубиле време да нападну џихадисте у руралној Латакији, након што су сиријске оружане снаге опозвале примирје на северозападу Сирије.

Руски абиони (Фото: Јутјуб)

Вођене хеликоптерима и њиховим Сухојима, руске ваздухопловне снаге данас поподне наставиле су своје велико бомбардовање североисточне Латакије.

Према војном извору у покрајини Латакијаа, руске ваздухопловне снаге започеле су неколико удара по упориштима џихадиста Сирманијех и Кабани, наносећи значајну штету одбранама Исламске странке Туркестан и Хаџат Тахрир Ал Шаму.

Док руски авиони бомбардују положаје џихадиста у североисточној Латакији, Сиријска арапска војска поново мобилизује трупе за офанзиву на Кабани.

Извор је додао да су четврта оклопна дивизија сиријске војске и Републиканска гарда мобилизовале своје трупе и опрему за велики притисак на заузимање овог упоришта џихадиста у близини границе покрајине Идлиб.

Велики број милитаната убијен из заседе! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА