Најновије

ПУТИНОВА ТУЖИТЕЉКА РАСТУРИЛА И НАТО И СТОЛТЕНБЕРГА: Уништавање суверених држава је оно што они раде! Срби то најбоље знају!

Посланик Државне думе и бивши главни тужилац Крима, Наталија Поклонска, назвала је "феноменалним" саопштење генералног секретара НАТО-а Јенса Столтенберга, да је борба између великих сила за глобалну превласт била разлог референдума на Криму.

Наталија Поклонска (Фото: Јутјуб)

"А шта је са људским правима и слободама, демократијом и свим осталим? Вероватно у контексту глобализма то више није важно. Разбијање, уништавање и гутање суверених држава попут Југославије - то је једини начин и пут за такве светске хегемоне, са њиховом срамном силом. Ми, Кримљани, у 2014. години искористили смо своје право на самоопредељење и заштиту живота од надолазећих радикала с Мајдана и нисмо размишљали о било каквој глобалној супериорности, за разлику од генералног секретара НАТО-а", саопштила је Поклонска.

Поклонска је сугерисала да тврдоглаво непризнавање поновног уједињења Крима са Русијом указује на присуство комплекса инфериорности Сједињених Америчких Држава пред великом државом Русијом.

Члан Савета Федерације Алексеј Пушков је саопштио да је изјава Столтенберга потврдила планове САД-а и НАТО-а да полуострво користе у стратешке сврхе.

"Столтенберг је признао да су Сједињене Америчке Државе и НАТО земље имале претензије на Крим и Севастопољ, за које су сањале да ће их претворити у своју поморску базу, у случају да је неко сумњао у то", саопштио је Пушков.

Сенатор са Крима Олга Ковитиди назвала је став генералног секретара НАТО-а по питању Крима пристрасним. Према њеном мишљењу, једину исправну одлуку донели су становници полуострва.

"Нисмо дозволили рат, уништавање републике, њене националне традиције, културне вредности и претварање полуострва у стратешки мост НАТО-а на Црном мору близу граница Русије."

Пожар у Сибиру је подметнут! Више о томе ОВДЕ.

Извор: vostok.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА