Најновије

ПАРТИЗАН ДОБИЈА ВИШЕ ПАРА ОД ДРЖАВЕ НЕГО ЗВЕЗДА: Решена мистерија која је годинама свађала делије и гробаре!

Председник Србије Александар Вучић делимично је објаснио како иду токови новца од државе према два највећа српска клуба - Црвеној звезди и Партизану.

Решена вечита дилема (Фото: илустрација)

- Партизан добија више новца од државе директно, а Звезда више посредно, јер има Гаспром као спонзора. Гаспром је исто делом државна фирма - казао је за ТВ Прва председник Александар Вучића је дошао да подржи црно-беле!

Црно-бели против турског представника играју први меч трећег кола квалификација за Лигу Европе у Београду од 21 сат. Истакао је и да ће свим срцем навијати за Партизан против турске Малатије у квалификацијама за Лигу Европе, јер је "важно за инвестиције".

- Надам се Партизановој победи, свим срцем ћу да навијам за њих против Малатије. Врло ми је важно све то - нагласио је Вучић.

Председник каже да му се свиђа нови приступ у раду и размишљању српских играча. Ово се односило на речи капитена Звезде Марка Марина који није хтео да коментарише суђење на мечу са Копенхагеном на Маракани (1:1), али и генералног директора клуба Звездана Терзића који је поручио да "нема кукања" због спорног пенала за Данце, већ да се и у госте иде по победу.

Павков пропушта остатак квалификација?

- Много ми се допала Маринова изјава, то је нешто ново, да не кукају више. Нема "јао изгубићу", не него бољи смо од њих идемо тамо да их победимо и победићемо. Тако треба - јасан је Вучић.

Копенхаген је у првом мечу изједначио у финишу меча поготком Винда са беле тачке (1:1), али након што се гостујући играч Биел бацио у страну у дуелу са Душаном Јованчићем, а португалски судија Тијаго Мартинс је проценио да је то био старт за најстрожу казну.

Копенхагену је пањенка Винда са пенала била и једини ударац Копенхагена ка голу Милана Борјана.

Копенхаген смислио покварен трик како би спречио инвазију навијача Звезде! Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Српски Телеграф

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА