Најновије

СТАРИЈА КОКА НАЈБОЉЕ РОКА! Ложите се на старије жене? Ево зашто су милф фантастичан избор за вас!

О разлозима зашто мушкарци воле старије жене спроведено је низ истраживања, а резултати су довели до ових пет закључака.

Илустрација (Фото: принтскрин)

Зрелост и искуство

Зрелост и самопоуздање које старије даме уносе у везу, мушкарцима ствара осећај комфора, и ослобађа их обавезе да у свим ситуацијама предњаче и преузимају иницијативу. Млађе жене склоне су томе да мењају мишљење, што мушкарци често не воле, док оне старије управљају везом као неким добрим пословним пројектом. С обзиром на велико животно искуство, негују слободу и омогућују млађем партнеру да се развија у вези.

Фактор забрањеног воћа

Наше друштво још увек није спремно да одобри везе млађих мушкараца и старијих жена, обрнута ситуација је много прихватљивија. Али, управо тај моменат забрањеног воћа код мушкараца ствара додатну потребу за експериментисањем. Наиме, тенденција људи је да више желе оно што не могу лако имати.

Независност и неоптерећеност браком

Већина старијих жена независна је у пословном и финансијском смислу, што у потпуности скида терет са партнера који иначе има притисак да обезбеди егзистенцију. На овај начин мушкарци успевају да одложе тренутак преузимања одговорности. Осим тога, реч брак, старије даме готово да ни не спомињу, што, наравно, мушкарцима одговара.

Смиреност и конкретност

Познато је да мушкарци не воле да компликују посебно када је реч о свакодневним ситницама, старије даме воде се истим принципом. Реч драма, готово да не постоји у њиховом понашању, оне и у стресним ситуацијама успевају да остану смирене и сачувају енергију за конкретно решавање проблема.

Неоспорне вештине у кревету

Важно је истаћи љубавне вештине старијих дама, јер њихово искуство и знање чини их много моћнијим у односу на њихове млађе конкуренткиње. Старије даме одавно су прерасле несигурност око изгледа, оптерећеност новим и неиспробаним, што је ,наравно, сасвим оправдано за сваку младу жену. Осим тога мушкарцима импонује да поред себе имају такву доминантну жену којој баш они могу да удовоље.

После колико минута се ејакулација сматра превременом прочитајте ОВДЕ.

Извор: mojportal.ba

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА