Најновије

(УЗНЕМИРУЈУЋИ ФОТО/ ВИДЕО) Овако је ФСБ уништио терористе Исламске државе

У специјалној противтерористичкој операцији у Малгобекском рејону Републике Ингушетије ликвидиран један терориста. Бандит је планирао извођење терористичког напада у овом региону Руске Федерације. Ово су пренели регионални органи ФСБ.

ФСБ (Фото: ФСБ)

Обавештајном активности органа ФСБ лоцирано је једно лице које је покушавало да врбује групу младића у циљу образовања терористичке групе, као и њиховог евентуланог слања на територију Сирије. Његова активност је примећена у селу Возненско, где је исти лоциран у једној трошној кући. Локална команда ФСБ је у складу са оперативним подацима са терена у 04:30 изјутра увела режим КТО на простору овог села.

Група од око 30 специјалаца је брзо опколило објекат и позвало терористу да га сместа напусти са високом подигнутим рукама. Међутим, на овај позив је одговорено ватром из аутоматског наоружања.

Прешло се на активну фазу операције у којој је отпор брзо елиминисан. У кући је поред аутоматског оружја пронађено и импровизовано експлозивно средство намењено за терористички напад.

Идентификацијом леша се установљено да се ради Павелу Јурјевичу Загилову (р.1981.године) који је био агент терористичке организације Исламска државе.

Међу припадницима противтерористичког тима ФСБ није било губитака.

Откривен Трампов план за Косово, коцкице су почеле да се слажу! Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: bog-rata.com

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА