Најновије

БАБА ВАНГА ВИДЕЛА СВЕТ ДО 5078. ГОДИНЕ! Европа нестаје 2020, а онда смо мирни још 3.000 година! После следи хорор!

Прича се да је прорекла и смрт принцезе Дајане, Хитлеров и Стаљинов неславан крај, напад на трговински центар у Њујорку, распад СССР-а. Бугарска пророчица баба Ванга “видела је свет” све до 5079. године – за кад је предвидела “крај света”.

Баба Ванга (Фото: Јутјуб)

Према њеним пророчанствима, смак света уследиће након што људи одлуче да пређу границу свемира. Прича се да је Ванга прорекла и смрт принцезе Дајане, Хитлеров и Стаљинов неславан крај, напад на трговински центар у Њујорку, распад СССР-а, датум смрти бугарског краља Бориса ИИИ, као и датум сопствене смрти. А овако је предвидела след догађања на планети Земљи:

2014. године Ванга је предвидела патњу човечанства од гнојних чирева, рака коже и других болести изазваних хемијским оружјем.

2020. године, према овој пророчици, Европа ће бити готово ненасељена. Земље у развоју претвориће се од експлоатисаних у експлоататоре.

2023. године, према њој, орбита Земље незнатно ће се променити.

2025. године Европа је још слабије насељена.

2028. Људи ће полетети ка Венери, а наћи ће се и нови извори енергије. За пет година, односно 2033. године, повећаће се ниво светских океана, услед отапања леда на половима.

2043. године, каже баба Ванга, Европом ће владати муслимани.

2046. године “узгајаће” се сви људски органи.

2066. године током напада на муслимански Рим, САД ће први пут применити ново климатско оружије, услед чега ће доћи до наглог захлађења. Баба Ванга предвидела је и повратак комунизма – 2076. године.

Предвидела је и једну необичну болест која ће се појавити 2088.године старење у неколико секунди. Болест, говорила је она, нестаће већ 2097. године.

22. век – Стижу живи роботи.

Прочитајте ОВДЕ  какав је то хорор призор забележен недавно у Чернобиљу.

Извор: espreso. rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА