Најновије

ЂУРИЋ У ТОТАЛНОМ БУНИЛУ: Оплео по Ради Трајковић и Србима са КиМ! Ово је разлог!

Потпредседник СНС Марко Ђурић изјавио је данас да сваки напад на председника Александра Вучића и Српску листу који долази од изнајмљених Срба, попут Раде Трајковић са Савског венца, доказује нервозу међу њиховим менторима због поверења које српски народ пружа политици председника Вучића.

Марко Ђурић (Фото: Јутјуб)

- Гомила гнусних лажи изречених од рент-а-Раде у страним медијима нису само њене измишљотине, већ наручене лажи изговорене у интересу оних којима смета јачање Србије, њена изградња и уздизање из блата у који су нашу земљу бацили Рада и Радини партнери Ђилас, Јеремић и Тадић, саопштио је Ђурић.

Без обзира на све њене гнусне лажи, каже он, Српска напредна странка наставиће да спроводи политику председника Вучића и бори се за српски народ на Косову и Метохији, исти онај народ који је Рада Трајковић оставила, како би "у Београду уживала у плодовима своје криминалне владавине".

Када каже да опредељење Србије не треба да буде чланство у ЕУ већ чланство у НАТО, Рада Трајковић, према речима Ђурића, сама признаје ком јату јастребова припада и уз чију логистичку, финансијску и сваку другу помоћ гради своју каријеру клеветника и смутљивца.

 - Антируска хистерија, клевете о умешаности Србије у убиство Оливера Ивановића, примитивни персонални напади на председника Вучића, противљење решењима које би у питање довела целовитост територије самопроглашеног Косова, јесу оружје из арсенала милтантних евроатлантиста, и Рада Трајовић без икаквог уздржавања обелодањује одакле црпи инспирацију и подршку, навео је фукционер СНС.

Србија је неутрална и независна држава, и колико год то Ради Трајковић и њеним налогодавцима сметало, то ће и остати док год њени грађани не одлуче другачије, заклучио је Ђурић.

Британски новинар Тим Џуда коментарисао Вучића и Палмера! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА