Најновије

РУСКИ ЛОВЦИ УПЛАШИЛИ НЕПРИЈАТЕЉА: Сухоји 35 отерали израелске бомбардере! Спречили напад на Сирију!

Руски борбени авиони Су-35 спречили су израелске ваздушне снаге да бомбардују југ Сирије.

Руски авион Су-35 (Фото: Јутјуб)

Локални медији наводе да су руски авиони С-35 хитно распоређени на југ Сирије како би пресрели израелске летелице и спречили било какве ударе у овој земљи.

Израелски борбени авиони су се спремали да изведу ваздушне ударе у јужној Сирији као одговор на ракетни напад који се догодио у Израелу, а наводно су га извеле снаге блиске Ирану.

“Према до сада познатим подацима, руски авиони су били спремни да спрече израелске да нападну овај део Сирије. Овај напад је требало да буде одговор на агресију на израелску територију”, наводе медији.

“Неколико сати пре него што је Сирија дигла узбуну и припремила системе противваздушне одбране, руски авиони Су-35 су већ били у ваздуху. Израелски авиони су одустали, јер су се уплашили евентуалних губитака”, додаје се.

Ово није први пут да су руске ваздушне снаге спречиле Израел да бомбардује део територије Сирије. У понедељак је погођен паравојни логор који се налазио у сиријском граду Албукамал. Наводно је убијено 18 бораца, а представници Хезболаха су тврдили да су Израел и САД одговорни за овај напад.

Прочитајте ОВДЕ зашто би могао да букне рат на Блиском Истоку.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА