Најновије

СТИГЛА ВЕСТ ЗА СРБЕ ИЗ ВАШИНГТОНА: Престолонаследник и Трамп имају план! Карађорђевић ће помоћи свом народу! (ФОТО)

Директор Института за стратешке студије у Вашингтону Грегори Копли открио је да постоји Србин који добро познаје председника САД Доналда Трампа и са њим има одличне контакте.

Директор Института за стратешке студије у Вашингтону Грегори Копли (Фото: јутјуб)

Одговарајући на новинарско питање Копли је казао: "Апсолутно да! То је српски престолонаследник Александар Крађорђевић".

"Он је имао небројене посете код Трампа и његове супруге Меланије, која је такође са ових простора, тако да нека врста дијалога и разговора већ постоји што само може да помогне председнику Трампу да схвати ову ситуацију. Верујем да добра Влада то може да искористи, ту чињеницу да људи око престолонаследника већ имају добру позицију код Трампа, како би остварили што бољу сарадњу и комуникацију са Белом кућом", рекао је Копли.

Према његовим речима, за Србију је просто императив да Трамп буде поново изабран, јер је он један од ретких који жели да учини нешто добро за Балкан, а посебно за Србију.

"И да нагласим још једном, ово је одлична шанса за Србију, јер је принц Александар спреман и чека како би служио на добро српском народу", закључио је Копли.

Приштински политичари се међусобно оптужују за повлачење признања тзв. Косова! Више о томе прочитајте ОВДЕ.

Извор: rtvbn. com

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА