Најновије

БИОСКОП НИЈЕ САМО ФИЛМ: Донесите играчкицу на пројекцију филма "Прича о играчкама 4", да би свака играчка имала своје дете!

После девет година публика широм света имаће прилику да се забавља уз нове авантуре и несташлуке омиљених играчака свих времена! Баз Светлосни, Вуди, Рекс, господин и госпођа Кромпироглави, Слинки и остали добро познати другари, заједно са новим ликовима, Форкијем, Дакијем и Банијем, провешће нас кроз шарени свет детињства и маште!

Инсерт из цртаћа (Фото: Тарамаунт)

У среду 11. септембра у биоскопу Синеплекс 4Д Делта Сити, одржана је свечана премијера филма "Прича о играчкама 4” којој су присуствовали и глумци који су учествовали у синхронизацији: Драгољуб Љубичић Мићко, Милена Предић, Лако Николић, Дарија Врачевић, Дубравко Јовановић, Нада Блам и многи други. Овим лепим поводом, у сарадњи са биоскопима Синеплекс и Центром за интеграцију младих, организована је хуманитарну акцију под називом "Да свака играчка има своје дете".

Уколико од 14. септембра посетите неки од биоскопа Синеплекс Ушће Шопинг Центер, Синеплекс 4Д Делта Сити, Синеплекс БИГ Београд, Синеплекс Променада, Синеплекс Крагујевац Плаза или Синеплекс Ниш, понесите са собом играчке (услов је да нису плишане) и оставите их у за то предвиђену кутију. На тај начин обрадоваћете неког корисника Свратишта за децу и младе и улепшаћете детињство онима који нису имали среће да одрастају безбрижно. Акција "Да свака играчка има своје дете" трајаће до 30. септембра, када ћемо корисницима услуга и даровати ваше поклоне.

На премијери у Београду, у биоскопу Синеплекс 4Д Делта СитИ, биће организована и размена играчака. Позивамо малишане да са собом понесу играчку која би обрадовала неко друго дете, а кући врате неку другу, нову омиљену играчку.

Овог викенда, 14. и 15. септембра, анимирани филм "Прича о играчкама 4" биће приказан у одабраним биоскопима, а од четвртка 19. септембра наћи ће се на редовном репертоару свих биоскопа, у 2Д и 3Д верзији, титловано и синхронизовано на наш језик.

Прочитајте ОВДЕ  којем смо то породичном спектаклу све ближи.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА