Најновије

ВЕЉА ЗАПАЛИО ИНТЕРНЕТ! РЕКАО СВЕ О АКТУЕЛНОЈ ВЛАСТИ: "У моје време функцуонери су имали младе швалерке, а сада младе дечаке!“ (ВИДЕО)

Гост Славија инфо ТВ, био је Велимир Веља Илић, лидер НС и бивши министар. Расположен, одважан и надахнут за причу због огорчености стањем у Србији, Илић ексклузивно за Славија инфо ТВ, открива ко су били, шта су сада, како раде, чиме се све служе и шта планирају да учене Србији тренутни властодржци, изневши шокантне податке. Гост је кроз препознатљив хумор аргументовано искритиковао владу Србије, оценивши њено доловање крајње негативно и извргавши исто подсмеху и руглу.

Велимир Илић (Фото: Јутјуб)

По први пут Илић говори о својим присним односима са америчким државним секретаром Медлин Олбрајт и открива детаље са састанака одржаних насамо са госпођом Олбрајт. Илић оцењује рад Вучића и његове клике, као мегаломански, без приоритета, односно без плана и стратегије: „ово је држава у којој се не зна де се удара, а зашто, немамо шева државе, немамо премијера, немамо парламет, немамо озбиљно владу и немамо институције.“

Поред тога, Илић, износи шокантан податак да хомосексуално и бисексуално оријентисани министри чине око 80% састава владе Србије, Зорана Михајловић није лезбеjка, тврди Илић и пита гледаоце: „јел вама Марко Ђурић личи на неког мушкарца?!“ Велимир Илић чак износи податак о геј афери предсеника Вучића, казавши с ким, када и где! Популарни Веља, на све речено на ту тему додаје: „у моје време функцуонери су имали младе швалерке, а сада младе дечаке.“

Илић прича шта би он урадио да су њега Албанци покушали да ухапсе, као што су то успели да учине Ђурућу водећи га свезаног и пониженог. У свом маниру, Илић „ласкавим“ епитетом части и Ђурића, Вулина, Лончара, Зорану Михајловић и друге министе. Широко говори о корупцији, разним малверзацијама, нестручности министарке Зоране Михајловић и прича анегдоту о томе како је украо папир са Зораниног стола на коме је био написан важан скривен податак о томе како се финансира један велики пројекат у земљи.

Илић се осврнуо и на лик и дело Војислава Шешеља, изневши такође ексклузивне податке, који могу потпуно изменити тренутно представу која влада у јавности о Шешељу.  Прва информација потиче о Милорада Додика, а тиче се природе односа Милошевића и Шешеља. Друга, о везама Шешеља и земунског клана и правом разлогу одласка у Хаг, а трећа, о раду Шешеља и Вучића за стране обавештајне службе и њиховим тајним агентским именима.

Илић сматра да Србијом заправо владају  структуре моћи које су у сенци, којима управљају велики Западни центри моћи, а експонирани, тј. највећи број политичара на власти су потрошна роба која ради како им кажу наведени. Гост открива ко су ти домаћи људи из сенке, који су стални, који се не мењају, који заиста управљају Србијом у складу са итересима западних центара моћи, док се владе мењају према вољи њиховој и њигових господара са Запада. Као једног од главних малверзатора и лопова новоди Динкића и даје потпуно оригиналну теорију о томе како је исти опљакчао Србију.

Илић говори о важности уочавања главних геостратешких комуникација, што између осталог значи мудро улагање у путну инфраструктуру, а потом исцрпно образлеже према његовом мишљењу погрешне потезе Алексадра Вучића и Зоране Михајловић, указавши зашто се труде да Србију главне геостратешке саобраћајнице мимоиђу и какве ће Србија трпети последице. Док власт води рачуна да Србију главни европски коридори заобиђу, с друге стране, учинили су да: „код нас све може, ко год дође он да своју стратегију, нађе свој итерес. Србија ограђена авлија, удовичка кућа, код удовице се не куца, улазиш кад хоћеш... улази право и гурај, е таква је Србија данас, овде улази ко хоће, ради шта хоће, узима шта хоће.“ Слабо школовани и образовани, добрим делом жути прелетачевићи, потпуно нестручни, с купљеним дипломама, криминални и малограђанери, то је структура СНС констатује Илић. Такви владају Србијом од највиших државних функција до локалних, а наведене карактеристке се појачавају што се ниво власти спушта од врха ка основи.

Илић поентира: „Ми једноставно имамо једну трулеж, која ето смрди у Србији, која је изникла из те СРС и из тог ЈУЛА, није народ џаба то назвао црвено-црна коалиција која ће да разорити Србију и то мора да оде.“

Пацоли честитао Вучићу на предузетништву! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Славија инфо

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА