Најновије

ИКОНЕ И ПЕСМЕ О КОСОВУ: Стотинак противника Параде поноса блокирали центар и зову људе да им се придруже! (ФОТО/ВИДЕО)

Око стотинак верника и противника "Параде поноса" тренутно се налази испред скупштине Србије. Они су блокирали раскрсницу и тиме показали да не прихватају западне вредности и параду содомита. 

Протест поводом геј параде (Фото: Фејсбук/принтскрин)

Како наводи отац Антоније, нико није добио батине нити је полиција била насилна према учесницима шетње, како су навели неки други медији. Он позива народ да се не плаши и да им се придружи у што већем броју.

Данас од 17 сати требало би да буде одржана Парада поноса, а они који се противе одржавању те манифестације окупили су се данас код Саборне цркве и кренули у своју шетњу градом.

Према писању појединих медија, они су се упутили ка Храму Светог Саве, а док су пролазили кроз Кнез Михаилову певали су песме о Косову. Поједини противници Параде поноса носе и иконе.

Међутим, учесници овог скупа су формирали колону која се протеже дуж Кнеза Милоша, тачније на раскрсници са Булеваром краља Александра, ту су и полицијаци који се труде да све прође без инцидената.

- Саобраћај преко Трга Николе Пашића је комплетно обустављен од 10.55 сати - потврдили су из Градског саобраћајног предузећа.

Окупљање за Прајд под слоганом "Не одричем се" почеће од 16 сати испред хотела "Хилтон" у Краља Милана, а шетња ће почети у 17 сати. Учесници ће продефиловати улицама Краља Милана, потом се упутити ка Тргу Николе Пашића, те поред Скупштине града, потом улицом Кнеза Милоша до зграде Владе и Немањином до парка Мањеж, у коме ће се забавни програм наставити до 23 часа.

Прочитајте ОВДЕ  шта се то никако не допада Бриселу а ради Београд.

Извор: Блиц

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА