Најновије

МИХА СЕ ЈАВИО ИЗ БОЛНИЦЕ: Послао мотивациону поруку фудбалерима! Ово ће дуго памтити!

Фудбалски клуб Болоња се данас од 15 часова састаје са екипом Бреше у трећем колу Серије А. Клуб који води Синиша Михајловић за сада има једну победу и реми.

Синиша Михајловић (Фото: Јутјуб)

Иако је Михајловић, који се бори са леукемијом, водио екипу у неколико наврата ове сезоне, на пут за Брешу није кренуо већ је остао у болници.

- Не бојимо се, јер смо се за ово спремили у припремном периоду. Наравно, Синишино одсуство није позитивна ствар, али неће утицати на нашу игру јер се његов утицај увек осећа - рекао је један од Синишиних асистената Мирослав Тањга.

Други асистент Емилио Де Лео открио је коју је поруку Михајловић имао за фудбалере екипе.

- Тражио је од нас ''очајнички'' став, у смислу да сваки тренутак на утакмици морамо да схватимо као последњи и да будемо храбри и квалитетни - истакао је Де Лео.

Други меч за Болоњу вероватно ће одиграти најскорије појачање, искусни Гари Медел, који је одбио позив селектора Чилеа како би се посветио прилагођавању новој екипи

- Медел је одговоран и професионалан, у шта нисмо ни сумњали. Даје све од себе и помаже млађим играчима својим примером. Нисмо мењали тактику због њега. Он једноставно своју улогу на средини терена тумачи другачије од осталих везиста - навели су асистенти.

Одиграо се догађај који значајно повећава шансе Звезде у Лиги шампиона! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Б92

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА