Најновије

УГУШИЋЕМО СЕ ПОД ОВИМ ОБРУЧЕМ: НАТО заузима стратешке локације по ЦГ и повезује своје базе!

"Партнери" из НАТО савеза су одредили две локације за своје базе: Подгорицу и Даниловград. Лако је закључити да је неопходна инфраструктура која повезује те њихове стратешке тачке. А кад год има нешто што је "државни" пројекат на којем се могу зарадити милиони, а уз то и додворити НАТО.

НАТО војници (Фото: nato. int)

Црногорски режимски портали су објавили као ударну вест градњу пута између Подгорице и Даниловграда. Подвучено је и да ће то радити фирма “Bemaks”. Јавна је тајна да је ово фирма пензионера, саветника председника, бившег амбасадора СЦГ у Москви и актуелне звезде серијала снимака телефонских разговора Милана Роћена.

О неопходности реновирања тог пута не треба трошити речи. Све локалне и државне структуре заборављале су на потребе народа који живи на овој релацији. Морамо да се запитамо – шта се у међувремену променило?

Прва жртва НАТО бомбардовања је била у Даниловграду. НАТО агресори су уништавали касарну, прилазне путеве, најмање размишљајући о животима оних који живе на том подручју. НАТО је бомбардовао војни аеродром. НАТО је бомбардовао и школске макете на цивилном аеродрому у Подгорици. Још увек стоје кратери од детонација по поменутим локацијама.

Насилним уласком Црне Горе у НАТО савез државна власт је то све морала да заборави. Сада је црногорска власт партнер агресору и улаже све напоре да се додвори новим газдама. Јасно је да по наређењу црногорске власти морају да уступе земљиште за изградњу НАТО база на стратешким локацијама у Црној Гори.

Где се крије амерички шпијун кога Руси лове, сазнајте ОВДЕ.

Извор: ин4с

 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА