Најновије

БЕБА ПОЈЕЛА ЏОИНТ, НИСУ МОГЛИ ДА ЈЕ ПРОБУДЕ! Драма у српско-египатској породици у Милану, а за све је крив...

Једноипогодишња беба чија је мајка Српкиња (31), а отац Египћанин (38) завршила је у миланској болници "Виторре Буззи" где су лекари након детаљних претрага утврдили да је бебина крв позитивна на канабис.

Марихуана (Фото: pixabay. com)

Како преносе италијански медији, родитељи су у недељу увече покушали да пробуде бебу која је запала у добок сан, али пошто није реаговала ни на повишен глас и мажење, они су у паници позвали Хитну помоћ.

Након што су утврдили да у бебиној крви има трагова канабиса лекари су обавестили полицију која је покренула истрагу против родитеља који су у чуду негирали да конзумирају било какву дрогу.

Током истраге утврђено је да је успаниченим родитељима који живе у миланској четврти Сан Сиро у госте дошао бебин ујак, односно брат бебине маме из Србије за кога је утврђено да је поседовао и конзумирао марихуану у виду џоинта.

Полиција и лекари претпостављају да је беба узела малу количину марихуане од непажљивог ујака и случајно је прогутала тако да надлежни нису покренули никакав поступак против родитеља док ће ујак сносити законом предвиђене санкције.

У миланској болници кажу да се беба осећа добро, али да ће за сваки случај остати још пар дана у тој здравственој установи на опсервацији.

Прочитајте ОВДЕ  причу о најстрашнијој врачари у Србији.

Извор: Блиц

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА