Најновије

ЈОВАНОВИЋ И ШАПИЋ ИПАК ОДУСТАЛИ ОД КОАЛИЦИЈЕ: "Немамо правог основа за договор"

Председник Демократске странке Србије Милош Јовановић изјавио је да та странка није постигла договор о предизборној коалицији са лидером странке Спас Александром Шапићем.

Милош Јовановић и Александар Шапић (Фото: Јутјуб)

Јовановић је за Политику рекао да су разговори са Шапићем завршени без договора и да им се не поклапају виђења могућих начина на који би сарадња могла да се успостави.

- Једноставно смо дошли до закључка да, у постојећој ситуацији, немамо правог основа за договор. Ништа више, ништа мање - рекао је Јовановић.

Упитан да ли је можда причао са Миланом Стаматовићем или с неким другим из Савеза за Србију, Јовановић је рекао да није и да га та ријалити логика - ко ће с ким - не занима.

- Убеђен сам да су Србији потребња свежа и нова лица и зато увек позивам грађане да се активно политички ангажују, јер није ово само моја земља нити је само Вучићева или Ђиласова, већ је земља свих нас - истакао је Јовановић.

Јовановић је рекао да је врло озбиљно разматрао идеју бојкота и да је закључио да је у оваквој ситуацији он апсолутно несврсисходан.

- Делује прилично очигледно да нема довољно енергије нити воље које би учиниле ванинституционалну борбу - на коју ће опозиција бити осуђена након бојкота - успешном - рекао је Јовановић и додао да ће одлуку о изаласку на изборе донети Главни одбор онда када они буду расписани.

Линта загрмео! Ово је жесток удар на "Дејтон!" Више о томе ОВДЕ.

Извор: ФоНет

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА