Најновије

СТАНИЈА СЕ ПРИПРЕМА ДА НАПРАВИ ВЛАДИМИРУ ПАКАО ОД ЖИВОТА! Прави причу око ње, али неће му бити добро кад...

Старлета Станија Добројевић, према наводима домаћих медија, увелико се спрема да уђе у нову сезону "Задруге" , како би се обрачунала са својим бившим дечком Владимиром Томовићем са којим је била у вези током прошле сезоне.

Станија и Владимир (Фото: Јутјуб)

Како наводи извор за медије, Станији је прекипело и не може више да поднесе то што Владимир користи сваку прилику да негативно говори о њој.

- Станију неко може да воли или не, али са њом увек знаш на чему си јер је сурово искрена. Владимир нон-стоп блати њено име, а кад год су се нашли очи у очи, био је као мала беба. Неке тамо девојке је стално помињу, као Владимир чека Станију у ријалитију, а у ствари он прави причу преко њеног имена, чак и када није у ријалитију, што њу много нервира - прича упућен извор, који тврди да Томовићу неће бити добро кад види старлету.

Станије је наводно полудела када је видела шта се дешава у "Задрузи".

- Рекла је пријатељици: "Смучило ми се то што сви помињу мене, а он само подбада и јак је на речима када нисам ту. Показаћу ко је Станија Добројевић ускоро - тврди извор који додаје да је старлета одлучила да се ускоро прикључи Белој кући и велелепном имању у Шимановцима.

Погледајте ОВДЕ  заиста гадан снимак из Задруге.

Извор: Блиц

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА