Најновије

ИНЦИДЕНТ У ЦЕНТРУ ПОДГОРИЦЕ: Полиција претукла и привела Марка Милачића (ВИДЕО)

Црногорска полиција потврдила је да су приведени функционери "Праве Црне Горе" Марко Милачић, Дијана Дробњак, Владислав Дајковић и Драгоје Влаховић.

Полиција хапси Марка Милачића (Фото: Јутјуб)

Како се наводи у полицијском саопштењу, они су приведени због ометања полицијских службеника у извршењу радњи, пружања отпора и вербалног вређања.

Како се додаје, Милачић, који је председник странке, није дозволио да се возило које су контролисали помери са коловоза. Када су позвали комуналну полицију да возило помери "пауком", он се попео на хаубу аутомобила.

"С обзиром да је пружао активан отпор који је трајао одредјено време он је уз примену средстава принуде доведен у службене просторије", наводи се у саопштењу.

Око 11 сати дошло је до инцидента када је, како тврди Милачић, полиција "непрописно и незаконито" зауставила возило Праве са реквизитима, након што су покушали да одрже прес конференцију испред зграде Врховног државног тужилаштва.

“Милачићу је полиција ставила лисице на руке након што се попео на кров аутомобила и одржао говор који је требало да одржи испред зграде тужилаштва. У незаконитој и насилној акцији полиције Председнику Праве Црне Горе Марку Милачићу нанете су телесне повреде у виду фрактуре палца леве шаке, хематома и огреботина у пределу руку и леђа", саопштено је из Праве Црне Горе.

Милачић је, како су казали, због санирања нанетих повреда из Управе полиције возилом Хитне помоћи упућен у Ургентни центар.



"Права Црна Гора најстроже осуђује сраман терор и хапшење Председника Марка Милачића и других чланова Праве Црне Горе. Марко Милачић ће се обратити јавности", саопштено је из Праве.

Прочитајте ОВДЕ шта су показала истраживања ЦЕДЕМ-а о Србима и Црногорцима.

Извор: Вијести

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА